Alkoholista vagyok. Van még esélyem?
23 éves vagyok, és mióta az utolsó komoly kapcsolatom volt, már több mint egy éve, szinte minden nap iszok. Napi 2 üveg bor, vagy 3 liter sör. Belátom, ez nem jö, mégis ehhez nyúlok, 2 dolog miatt...
1.A bal első metszőfogam kitört tőböl, és így nem vigyoroghatok, nem beszélhetek, már gyűjtök a fogamra, de nehéz, mert 4 korona lenne, ami az itteni fogorvos szerint 102 000 Forint lenne....:S Most gyűjtöm rá a kp-t, de az még 2-3 hónap...
2.Hogy hagyhatnám abba a folyamatos ivászatot? Nem jó, tudom, de más kiutat nem látok a magányból.
Szóval a kérdés, hogy mit tehetnék, hogyan szokjak le az alkoholról, és így 1 foggal hogyan ismerkedjek, mert valljuk be, ez zavarja a nőket...
Azthiszem egy kis magyarázatra szorul a dolog:)
Sportolok mellé aktívan, azzal nincs baj:)
Inkább csak annyi, ami nyom, hogy a fogam miatt úgysem kellek senkinek, így inkább iszok...:S
Félreértés ne essék, sok partneren vagyok már túl, de az utóbbi 1 év szinte magányosan telt, és jobban éreztem magam mámoros állapotban. Viszont így józanon belegondolva nem túl jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!