Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholista vagyok. Van még...

Alkoholista vagyok. Van még esélyem?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és mióta az utolsó komoly kapcsolatom volt, már több mint egy éve, szinte minden nap iszok. Napi 2 üveg bor, vagy 3 liter sör. Belátom, ez nem jö, mégis ehhez nyúlok, 2 dolog miatt...

1.A bal első metszőfogam kitört tőböl, és így nem vigyoroghatok, nem beszélhetek, már gyűjtök a fogamra, de nehéz, mert 4 korona lenne, ami az itteni fogorvos szerint 102 000 Forint lenne....:S Most gyűjtöm rá a kp-t, de az még 2-3 hónap...

2.Hogy hagyhatnám abba a folyamatos ivászatot? Nem jó, tudom, de más kiutat nem látok a magányból.

Szóval a kérdés, hogy mit tehetnék, hogyan szokjak le az alkoholról, és így 1 foggal hogyan ismerkedjek, mert valljuk be, ez zavarja a nőket...

2009. máj. 6. 02:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azthiszem egy kis magyarázatra szorul a dolog:)

Sportolok mellé aktívan, azzal nincs baj:)

Inkább csak annyi, ami nyom, hogy a fogam miatt úgysem kellek senkinek, így inkább iszok...:S

Félreértés ne essék, sok partneren vagyok már túl, de az utóbbi 1 év szinte magányosan telt, és jobban éreztem magam mámoros állapotban. Viszont így józanon belegondolva nem túl jó...

2009. máj. 6. 16:49
 12/12 anonim válasza:
Az esélyed a te kezedben van!A tanácsokat megfogadhatod,ha akarod,de segíteni csak te tudsz magadon!Akarnod kell,hogy ne igyál ez egy komoly elhatározás, de ne hagyd,hogy az alkohol átvegye a kormányt,mert el fogja rabolni a személyiségedet.Ne ijedj meg attól se,hogy most egyedül vagy, nem dőlt össze a világ.Szeresd magadat,mert addig más se tud úgy szeretni,amire te vágysz.És semmi esetre se görcsölj azon,hogy párkapcsolatod legyen,annál nehezebben fog összejönni.Csak érezd jól magad,akár egyedül is.Használd ezt az időt arra,hogy megismerd saját magadat,az érzéseidet.Keress célokat és vidd őket véghez.Sok kitartást kívánok!
2011. jan. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!