Alkoholista vagyok. Van még esélyem?
23 éves vagyok, és mióta az utolsó komoly kapcsolatom volt, már több mint egy éve, szinte minden nap iszok. Napi 2 üveg bor, vagy 3 liter sör. Belátom, ez nem jö, mégis ehhez nyúlok, 2 dolog miatt...
1.A bal első metszőfogam kitört tőböl, és így nem vigyoroghatok, nem beszélhetek, már gyűjtök a fogamra, de nehéz, mert 4 korona lenne, ami az itteni fogorvos szerint 102 000 Forint lenne....:S Most gyűjtöm rá a kp-t, de az még 2-3 hónap...
2.Hogy hagyhatnám abba a folyamatos ivászatot? Nem jó, tudom, de más kiutat nem látok a magányból.
Szóval a kérdés, hogy mit tehetnék, hogyan szokjak le az alkoholról, és így 1 foggal hogyan ismerkedjek, mert valljuk be, ez zavarja a nőket...
Igy van,vannak jo kis honlapok www.love.hu pl társkereso
Egyel rendesen mihamarabb.
Ugyes leszel,kerj ha tudsz segitseget,barattol,nagyitol...
xxx
Baby olyan fiatal vagy elotted a nemzedek!
Mindent bele...!!! ;)
Puszillak
No ugyan már, tessék felállni ebből!
1, Az italt úgy lehet abbahagyni, hogy elhatározod. Az én férjem 22-23 évesen elkezdte, egy otthagyott fősuli és egy megszakadt kapcsolat miatt. 37 éves koráig ivott. Az anyja, a család teljesen ki volt akadva. Falusiak, már mindenhol megnősültek a haverok, rokongyerkőcök. Jöttek szépen mindenhol az unokák és csak az én jó uram nem örvendeztette meg a mamát eggyel. Aztán derül égből ÉN: összejöttünk. Elmondtam neki, hogy az alkohol, amit utálok és nem fogom elviselni. Elhatározta, abbahagyta. Ennek több mint két éve. Már picinyünk is van.
Szóval: a fejedben már eldőlt, és ez nagyon jól van így. Nézz szét a neten, vannak-e terápiás lehetőségek a környéken. Barátok, rokonok is sokat segíthetnek. Ja, és ha nincs itókázás sokkal több marad a zsebedben. Ami meggyorsítja a protkó helyretételét.
Messze vagy te még attól, hogy visszafordíthatatlan helyzetbe kerülj, de a változást neked kell akarni elsődlegesen.
Amúgy meg -mint nő - elárulom neked, hogy - bár egy rossz fogú pasi tényleg nem vonzó - de egy másnaposságól bűzlő egyenesen undorító.
úgyhogy előre. csinálj magadból egy vonzó, szuper srácot, menni fog! mert akarod. És ha magadat helyrehoztad, akkor a magánéleted is helyrejön.
sok sikert!!!
Budapesten tudok neked ajánlani olyan helyet, ahol segítenek letenni az alkoholt. Ha közel vagy Budapesthez, akkor is jó, mert Pest megyei városkáról van szó.
Nem tudom, hogy elég -e az akaraterő, de a megoldás első lépése: a probléma felismerése, ami nálad már megtörtént.
23 éves vagy, van, aki 10, 20 évvel idősebb korban kezd új életet. Új életet kezdeni sohasem késő. 23 évesen az ember még fiatal, több van előre, mint hátra.
Hidd el, egy lányt nem a fogad fogja elsősorban zavarni, hanem az alkohollal járó tünetegyüttes.
Tarts ki, és keress szakembert, segítő kezet!
Utána minden menni fog! (A net nem megoldás.)
Sok sikert! Ha kell a budapesti lehetőség címe, írj privátot. (22/L)
Azt a pénzt, amit alkoholra költesz, költsd el egy kondibérletre, vagy menj el mást sportolni. Ha befejezed a piát, 3 legyet ütsz egy csapásra:
- önbizalom (párkapcsolat)
- alkoholizmus elhagyása
- fogra meglesz a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!