Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szoktathatnám le a...

Hogyan szoktathatnám le a barátnőm a fűről, a cigiről?

Figyelt kérdés
Már 8 éve füvezik és cigizik is. Cigiből elszív naponta legalább egy-két dobozzal, fűből szerencsére már csak egy-két naponta egyet szív el, bár szerintem ez is borzasztó sok. Végleg le akarom szoktatni elsősorban a fűről, majd a cigiről. Tudom, hogy az a fajta fű, amit ő szív, nem vált ki akkora addikciót, de mégis kellemetlen, hogy nem képes letenni... Amikor két napja nem szívott, nagyon ideges volt, feszült, rondán beszélt, fel-alá rohangált... Nem tudom mi tévő legyek... Már többször megígérte, hogy leszokik, de mire megint megkívánja, mintha semmi nem változott volna... Rehabon is volt, nem használt... Kérlek, adjatok tanácsot! Mivel tudnék segíteni neki?!
2011. okt. 31. 12:11
1 2
 11/11 Avikam válasza:
szerintem nem feltétlen kell elfogadnia ezt a helyzetet csak beletörődni ha eljut a kapcsolat oda hogy összeköltöznek közös kassza stb és a pénz nagy rèsze cigire meg fűre megy el nem kellemes dolog.. szerintem.
2014. máj. 8. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!