Iskolai szűrővizsgálat? Nagyon ciki kérlek olvassátok el
Sziasztok! volt a sulinkban egy szűrővizsgálat és kiderült, hogy meg nézik a nemi szervünket.. na és nagyon izgultam, hogy most mi lesz meg minden és amikor rám került a sor annyira ideges voltam, hogy bementem és mikor mondták, hogy vegyem le a gatyámat és mutassam meg a nemi szervem,heréim és húzzam fel a fitymát, erekciót kaptam és az orvosok csak egymásra mosolyogtak én meg nagyon szégyelltem magam.. aztán azt mondták, hogy jöjjek vissza ha lelankad és feltudom húzni a bőrt :S de kb 30 percig folyamatosan állt és nagyon ciki volt.. hogyan tudnék túlesni rajta? veletek előfordult már? ha igen válaszoljatok lécci :(
18 / F
Nem tudom, kamu-e, de hallottam már nagyon durva iskolai vizsgálatokról.
Én lányként azt is szörnyűnek éltem meg, hogy póló nélkül kellett benn rohangálni az orvosnál, és ugye voltunk vagy 5-6-an egy "csoportban", meg vagy három védőnő.
Ki is kértem magamnak, visszavettem a pólót, és megmondtam, kivel szórakozzanak...
Én tudatában voltam, hogy fitymaszűkületem van és soha nem mentem be iskolai orvosi vizsgálatra. Soha nem látott az iskola orvos, mindig elmentem kávéházba vagy pizzériába. Magamtól oldottam meg a problémámat, később amikor megtudtam, hogy ez ciki elmentem urológushoz és fitymaplasztikám lett.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!