Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iskolai szűrővizsgálat?...

Iskolai szűrővizsgálat? Nagyon ciki kérlek olvassátok el

Figyelt kérdés

Sziasztok! volt a sulinkban egy szűrővizsgálat és kiderült, hogy meg nézik a nemi szervünket.. na és nagyon izgultam, hogy most mi lesz meg minden és amikor rám került a sor annyira ideges voltam, hogy bementem és mikor mondták, hogy vegyem le a gatyámat és mutassam meg a nemi szervem,heréim és húzzam fel a fitymát, erekciót kaptam és az orvosok csak egymásra mosolyogtak én meg nagyon szégyelltem magam.. aztán azt mondták, hogy jöjjek vissza ha lelankad és feltudom húzni a bőrt :S de kb 30 percig folyamatosan állt és nagyon ciki volt.. hogyan tudnék túlesni rajta? veletek előfordult már? ha igen válaszoljatok lécci :(

18 / F

2011. okt. 20. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kamu-e, de hallottam már nagyon durva iskolai vizsgálatokról.

Én lányként azt is szörnyűnek éltem meg, hogy póló nélkül kellett benn rohangálni az orvosnál, és ugye voltunk vagy 5-6-an egy "csoportban", meg vagy három védőnő.

Ki is kértem magamnak, visszavettem a pólót, és megmondtam, kivel szórakozzanak...

2011. okt. 20. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:
de ha feláll,akkor nem automatikusan felhúzódik???
2011. okt. 20. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Én tudatában voltam, hogy fitymaszűkületem van és soha nem mentem be iskolai orvosi vizsgálatra. Soha nem látott az iskola orvos, mindig elmentem kávéházba vagy pizzériába. Magamtól oldottam meg a problémámat, később amikor megtudtam, hogy ez ciki elmentem urológushoz és fitymaplasztikám lett.

20/F

2011. nov. 5. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt a kamut!:-)))Gombamód szaporodnak az "annyirajópofákvagyunkhogyazhihetetlen" típusú oldalak, amik arra "szakosodtak", hogy a Facebook-on, és a GyK-n vadásznak a hülye kérdésekre, és kommentárokra. Ha nem kielégítő a "termés" akkor valószínűleg gyártanak néhányat. Pl. így. Feltesznek egy totál kamu, vagy idióta kérdést. A "Teherbe eshetek-e, ha lenyelem?" típusnak eddig már vagy háromféle változatát olvastam. Aztán bevárnak néhány választ, és már mehet is deviccesekvagyunk.hu, vagy hasonló oldalra... Kár a szót és az időt vesztegetni a válaszokra.
2011. nov. 6. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!