Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen drog ez a káfonya?

Milyen drog ez a káfonya?

Figyelt kérdés
valaki említést tett róla, de erről nem találok semmi infót a neten. annyit tudok, hogy hasonló a marihuánához. ja amúgy nem a kirpóbálás miatt kérdezem, csak érdekel, mert még nem hallottam róla.
2011. okt. 12. 04:35
1 2 3
 21/27 vircsu14 válasza:
en is tb lakok körülöttem nagyon sokan szivnak kafit nagyon nehéz lerakni ezt a grogot ojan mint a szintetika mar!!! Szoval óvatosan evvel a groggal ha valaki ki akarja probalni sajnos en is szivtam de nem voltam meg annyira raszokva es le tudtam tenni!!
2014. júl. 29. 23:37
 22/27 ladylatex válasza:
100%
Nem olyan, mint a szintetika, hanem szintetika! Semmi természetes nincs benne, szintetikus anyag. A SOTE-n végeztek egy kísérletet, amiben netről rendeltek két különböző helyről. Bevizsgálták az anyagot, de semmi egyezést nem mutatott a kettő. Néhány hét múlva újra rendeltek, ugyanonnan, és az akkor kapott cucc is különbözött a pár héttel korábbitól. Csak az tudja mi van benne, aki készíti. De szívjátok csak továbbra is, ez is egyfajta természetes kiválasztódás. :D
2015. jan. 12. 20:07
 23/27 ExperTOwneD válasza:
500-ba megy 2011-be még jófajta volt ma már egyre gyengébb..hatóanyag mdpv,és társai...előálittás kb.: kifőzöd a fürdőssót..(meth)...feloldod acetonba rá fujod májva levélre és kész is...de egy szar :D
2015. ápr. 22. 10:09
 24/27 anonim ***** válasza:
23-as egy idióta 😂😂😂😂😂😂 legalalabbis ebben a temaban foleg,hogy az mdpv egy kristaly hatoanyaga
2017. márc. 12. 12:36
 25/27 anonim válasza:

1.A káfonya 15 perce üt ki

2 akik durvábban tolják ők bongoznak az 20-30 percre úgy üt ki hogy úgy mondta egy sötét Narniába kerülsz.

2018. jan. 4. 12:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Inkább, igyatok. Jobban jártok. :)
2021. márc. 22. 18:39
 27/27 anonim ***** válasza:

24-es: MDPV- Methylenedioxypyrovalerone. Konkrétan erős idegméreg.

Köze nincs a topic-ban említett herbal témához ugyan, annál sokkal erősebb téma, de a hatása konkrétan valami iszonyatosan tré. Nagy és kis mennyiségben is!

A káfonya sem szebb:). Ismerősöm rá szokott, de időben felhagyott vele nagy nehezen, mert jöttek a mellékhatások. Az egy szutyok.

Ez kb. az összes dizájner-ről elmondható 3-FA, Kati, 4-mec, kristálynak mondott valami... Fogalmad sincs mi van bennük igazából. Csak aki huzamosabb ideig tolja, meg is látja az eredményét.

2022. jún. 5. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!