valaki említést tett róla, de erről nem találok semmi infót a neten. annyit tudok, hogy hasonló a marihuánához. ja amúgy nem a kirpóbálás miatt kérdezem, csak érdekel, mert még nem hallottam róla.
Erős dohánynak is mondható, hiszen akik sokat szívják, kilókat elfüstölnek belőle naponta. És igen, ötszáz, vagy annál is kevesebb grammja. Annyit is ér. Emlékszem, annak idején még kettőfélért ment, a sok balga meg vette is, mint a cukrot! :D
A legjobb drog egyébként egy jó sörrel a kézben elmerülni a tatai tóban, és órákig flesselni a sok bekáfizott majmon. Steffl, fél liter - 179 Ft. Vonatjegy Tatára - ingyé'. Röhögni a vízben a haverokkal - PRICELESS! D
2012. aug. 8. 02:30
12/27 Matt Ferel válasza:
Én Tatabányán lakok és itt a káfonya nevű cucc nagyon elvan terjedve... tőlem távol áll én ilyeneket nem szívok de azt tudom, hogy a káfi sokkal olcsóbb ráadásul a hatása is sokkal rövidebb.. roncsolja az idegrendszert a fog íny-t szép lassan elrohasztja és a csontjaid is szarrá lesznek tőle... valami permet cuccal lefújt zöld növény amitől be lehet állni.. semmi extra... és legális
2012. szept. 15. 16:38
13/27 anonim válasza:
Szintén tbánya! én ma hallottam róla, próbálták is eladni nekem, de első dolgom volt guglizni és idetévedtem :D de nem vagyok jártas benne... szagolgatom a mari hónalját 2 évben egyszer és szevasz...
2012. szept. 29. 22:12
14/27 goldaadam válasza:
a káfonya ugyan az mint a herbál ..ezt csak tatabányán hívják káfonyának ha jó általában 30 perces hatása van oda basz a fejnek rendesen... 300 és 500 között mozog beszerzői árba 1000 rendesbe... annyi a hátránya h el rohadnak a fogaid el butulsz iny sorvadásod lessz stb.. :/
2012. okt. 27. 11:54
15/27 Erikyong válasza:
Na szóval jot irtatok csak aza baj hogy nm irtatok semmit rola
Neve:biofű más néven herbal
Hatóanyaga:jwh018
Legális?:hogyha kis mennyiséget magadnál tartasz akkor az
Meddig tart a hatás:az hülyeség hogy max 30 percig van benned hogy ha jó minőségi cucc akkor benned van az 2 vagy 3 órahosszát is
Ja és az is hűlyeség hogy 1gr 500forint inkább 1 cigire való 500 ft
2013. jún. 19. 05:19
16/27 anonim válasza:
utolsó válaszolónak üzennèm, hogy amiről ő beszèl az volt kb 3 ève. Már règ nem jwh van benne, mivel betiltották. Már a jó isten se tudja megmondani miből van. règen a smoke xxx mèg èlvezhető is volt de ez valami horror. agysorvasztó. JA ès igen, trèbányán 300èrt szòrják papírzsebkendőbe. ezt nem gugliztam hanem tudom...
2014. márc. 6. 08:03
17/27 dórianya válasza:
Egy érintett szülő vagyok szintén Tatabányáról.Ez a jelenség nagyon kétségbeejtő, sorra vonják be a fiatal gyerekeket, akikre néhány hét leforgása alatt nem lehet ráismerni,függővé válnak! Teljesen elharapódzott ebben a városban, és nem tesznek hatékonyan ellene, lehet emögött is érdekek állnak! A drogambulancián nem is foglalkoznak Tatabányán fitalkorúakkal,a rendőrséghez fordulva segítségért pedig talán még engem, vagy a gyereket hurcolnák meg ahelyett, hogy felgöngyölítenék ezt az egészet és elkapnák a terjesztőket. Keresem azokat a szülőket, akiknek van valamilyen ötlete,közösen talán lehetne tenni valamit!
2014. jún. 8. 16:39
18/27 Alaque válasza:
A barátaim közül sokan átestek ezen a függőség dolgon. Az a tapasztalatom, hogy az okosabbja pár hét/hónap után rájön, hogy borzasztó rossz, és abbahagyja.
Mit lehet tenni? A tiltás visszafelé sül el, ez egyértelmű. Inkább segíteni kell nekik megérteni, hogy szar. Szívjanak inkább füvet. Kultúrember nem iszik kannásbort, és nem szív kannásfüvet.
2014. jún. 9. 18:31
19/27 dórianya válasza:
Igazad van, de én tartok attól, hogy olyan erős függőséget okoz, ami felülírja azt, h lehessen az értelemre hatni. Ismerek pl. egy fiút, aki tök okosan és reálisan kifejtette a véleményét ezzel az egésszel kapcsolatban, közben pedig tudom róla, h időnként mégis csinálja...
2014. jún. 10. 00:16
20/27 ladylatex válasza:
Kedves dórianya!
Te tudsz különbséget tenni a drogok között? Azért kérdezem, mert az én anyukámnak például minden drog ugyanaz: kábító. A témáról való tudatlansága pedig azt eredményezi, hogy szinte egy kalap alá vonja mondjuk a heroint és a füvet. Ezért kérdezem, hogy te mennyire vagy képben ezzel az egésszel? Jól értem a szavaidból, hogy a fiad is ilyen körökben mozog? Mesélnél róla és az ezzel kapcsoaltos tapasztalataidról?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!