Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen drog ez a káfonya?

Milyen drog ez a káfonya?

Figyelt kérdés
valaki említést tett róla, de erről nem találok semmi infót a neten. annyit tudok, hogy hasonló a marihuánához. ja amúgy nem a kirpóbálás miatt kérdezem, csak érdekel, mert még nem hallottam róla.
2011. okt. 12. 04:35
1 2 3
 11/27 Alaque ***** válasza:
100%

Erős dohánynak is mondható, hiszen akik sokat szívják, kilókat elfüstölnek belőle naponta. És igen, ötszáz, vagy annál is kevesebb grammja. Annyit is ér. Emlékszem, annak idején még kettőfélért ment, a sok balga meg vette is, mint a cukrot! :D

A legjobb drog egyébként egy jó sörrel a kézben elmerülni a tatai tóban, és órákig flesselni a sok bekáfizott majmon. Steffl, fél liter - 179 Ft. Vonatjegy Tatára - ingyé'. Röhögni a vízben a haverokkal - PRICELESS! D

2012. aug. 8. 02:30
 12/27 Matt Ferel válasza:
Én Tatabányán lakok és itt a káfonya nevű cucc nagyon elvan terjedve... tőlem távol áll én ilyeneket nem szívok de azt tudom, hogy a káfi sokkal olcsóbb ráadásul a hatása is sokkal rövidebb.. roncsolja az idegrendszert a fog íny-t szép lassan elrohasztja és a csontjaid is szarrá lesznek tőle... valami permet cuccal lefújt zöld növény amitől be lehet állni.. semmi extra... és legális
2012. szept. 15. 16:38
 13/27 anonim ***** válasza:
Szintén tbánya! én ma hallottam róla, próbálták is eladni nekem, de első dolgom volt guglizni és idetévedtem :D de nem vagyok jártas benne... szagolgatom a mari hónalját 2 évben egyszer és szevasz...
2012. szept. 29. 22:12
 14/27 goldaadam válasza:
a káfonya ugyan az mint a herbál ..ezt csak tatabányán hívják káfonyának ha jó általában 30 perces hatása van oda basz a fejnek rendesen... 300 és 500 között mozog beszerzői árba 1000 rendesbe... annyi a hátránya h el rohadnak a fogaid el butulsz iny sorvadásod lessz stb.. :/
2012. okt. 27. 11:54
 15/27 Erikyong válasza:

Na szóval jot irtatok csak aza baj hogy nm irtatok semmit rola

Neve:biofű más néven herbal

Hatóanyaga:jwh018

Legális?:hogyha kis mennyiséget magadnál tartasz akkor az

Meddig tart a hatás:az hülyeség hogy max 30 percig van benned hogy ha jó minőségi cucc akkor benned van az 2 vagy 3 órahosszát is

Ja és az is hűlyeség hogy 1gr 500forint inkább 1 cigire való 500 ft

2013. jún. 19. 05:19
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
utolsó válaszolónak üzennèm, hogy amiről ő beszèl az volt kb 3 ève. Már règ nem jwh van benne, mivel betiltották. Már a jó isten se tudja megmondani miből van. règen a smoke xxx mèg èlvezhető is volt de ez valami horror. agysorvasztó. JA ès igen, trèbányán 300èrt szòrják papírzsebkendőbe. ezt nem gugliztam hanem tudom...
2014. márc. 6. 08:03
 17/27 dórianya válasza:
100%
Egy érintett szülő vagyok szintén Tatabányáról.Ez a jelenség nagyon kétségbeejtő, sorra vonják be a fiatal gyerekeket, akikre néhány hét leforgása alatt nem lehet ráismerni,függővé válnak! Teljesen elharapódzott ebben a városban, és nem tesznek hatékonyan ellene, lehet emögött is érdekek állnak! A drogambulancián nem is foglalkoznak Tatabányán fitalkorúakkal,a rendőrséghez fordulva segítségért pedig talán még engem, vagy a gyereket hurcolnák meg ahelyett, hogy felgöngyölítenék ezt az egészet és elkapnák a terjesztőket. Keresem azokat a szülőket, akiknek van valamilyen ötlete,közösen talán lehetne tenni valamit!
2014. jún. 8. 16:39
 18/27 Alaque ***** válasza:
86%

A barátaim közül sokan átestek ezen a függőség dolgon. Az a tapasztalatom, hogy az okosabbja pár hét/hónap után rájön, hogy borzasztó rossz, és abbahagyja.

Mit lehet tenni? A tiltás visszafelé sül el, ez egyértelmű. Inkább segíteni kell nekik megérteni, hogy szar. Szívjanak inkább füvet. Kultúrember nem iszik kannásbort, és nem szív kannásfüvet.

2014. jún. 9. 18:31
 19/27 dórianya válasza:
Igazad van, de én tartok attól, hogy olyan erős függőséget okoz, ami felülírja azt, h lehessen az értelemre hatni. Ismerek pl. egy fiút, aki tök okosan és reálisan kifejtette a véleményét ezzel az egésszel kapcsolatban, közben pedig tudom róla, h időnként mégis csinálja...
2014. jún. 10. 00:16
 20/27 ladylatex válasza:

Kedves dórianya!

Te tudsz különbséget tenni a drogok között? Azért kérdezem, mert az én anyukámnak például minden drog ugyanaz: kábító. A témáról való tudatlansága pedig azt eredményezi, hogy szinte egy kalap alá vonja mondjuk a heroint és a füvet. Ezért kérdezem, hogy te mennyire vagy képben ezzel az egésszel? Jól értem a szavaidból, hogy a fiad is ilyen körökben mozog? Mesélnél róla és az ezzel kapcsoaltos tapasztalataidról?

2014. júl. 1. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!