Pánikbetegségtől megerősödhetett a szívizmom? (bőv. Lent)
Az elmúlt egy év nagyon fárasztó volt számomra a pánikbetegségem miatt. Mozogni sem nagyon volt időm, ezért azt gondoltam rossz formában vagyok.
Testnevelésen történt, hogy futottunk és én már a többiek futásának látványától is elfáradtam, és elkezdtem izgulni, hogy nehogy nagyon leégjek. Az egészből az lett, hogy már a futás előtt is kb. 160 volt a pulzusom.
Mégis mikor elindultam azt éreztem, hogy nem fáradok és a végéig nagyon gyorsan tudtam futni. Ami azt illeti a 3. legjobb időt futottam, annak ellenére, hogy tele van az osztály sportolókkal (és nem a sakkozókra gondolok, az én vagyok :D).
A kérdésem, hogy a pánikbetegségemtől megerősödhetett a szivizmom, vagy az segített esetleg, hogy már a mozgás megkezdése előtt is magas volt a pulzusszám, tehát járatva volt a motor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!