Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek lázas?

Hogyan legyek lázas?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék tippeket kérni,avval kapcsolatban,hogy hogyan legyek holnapra esetleg ma estére lázas.

Sóskávé nem vált be,kréta sem.Esetleg valami más tipp?

Előre is köszönöm.

2011. szept. 29. 14:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Hát ez van..hiába mondom hogy rosszul vagyok ha nincs lázam akkor megyek suliba..Már egy hete igy vagyok..
2011. szept. 29. 15:11
 22/33 A kérdező kommentje:
Még kérnék tippeket,az eddigi válaszolóknak köszönöm
2011. szept. 29. 15:18
 23/33 A kérdező kommentje:
na srácok..rájöttem ha felrázom a lázmérőt (higanyosat nem digitálisat) akkor megy fel szépen..csak az a kérdéés hogy hogy adjam be anyumnnak..ha nézne közben,szerintetek?
2011. szept. 29. 15:25
 24/33 anonim válasza:
43%
Figyu úgy is lehetsz beteg ha: tettesd meg magad hogy nagyon rosszul vagy a suliban. Haza küldenek, otthon fogj egy vizes kendőt nyomd sokáig a homlokodra. Fürüdj 5 percig hideg vizbe. Igyál sós tejet, (tudom h nagyon szar de nekem bevált) de hogyha hányni akarsz akkor meg: egyél meg valamit akármit, és utána szaladj a wc-re és rakd 2 újjadat atorkodba így hányni fogsz :))
2013. ápr. 23. 08:59
 25/33 anonim ***** válasza:
71%
én kipróbáltam a sós vizet , hát elkell mondanom borzalmas volt az első kortynál oklendeztem
2013. máj. 22. 18:58
 26/33 anonim válasza:
30%

Sós víz az undorító de beválik mert lázat csinált :)) és még van a ketchupos tej, ketchupos víz nagyon szar de ah

hasmenést csinál emellett egyél meg sok sót az is úgy tudom h lázat csinál : ))

2013. jún. 5. 10:09
 27/33 anonim ***** válasza:
3%
Az egészséggel nem szabad játszani,valamit rosszul csinálsz is maradhatsz.Addig inkább csinálj valami hasznosabb dolgot.
2013. dec. 1. 22:00
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

Én tudok egy jó módszert, ami nálam "bevált"! Nem kell semmi kréta meg sós kávé. Hülyeség, annyi mint halottnak a csók.

- Tesióra után nagyon kihevültem, izzadtam, piros volt az arcom is a sok mozgástól! Nagyon elfáradtam. Nagyon szomjas voltam, és ittam a csapból. Jég hideg volt a víz! Jól esett, utána leültem pihenni! - DE NEM SZABADOTT VOLNA RÖGTÖN HIDEGET INNI, ráadásul így kipihenni a fáradságot, MERT OLYAN MINTHA "LEFORRÁZNÁD VELE AZ IMMUNRENDSZERED! Ennyi kellett ahhoz, hogy másnapra tüdőgyulladásom is lett. PEDIG NEM SZÁNDÉKOSAN LETTEM BETEG! Ráadásul nyár volt!

Amikor kihevülten iszol hideg italt, "leforrázod" a tüdődet vagy ilyesmi, és ha nem mozogsz utána, hogy újra kiizzaszd magad, hanem pihensz, olyan tüdőgyuszit kaphatsz, hogy másnap reggelre nagyon beteg leszel!!! Menj ki a szabadba, fussál, intenzíven tesizz, izzaszd ki magad, amíg pokoli meleged nem lesz, nagyon szomjasnak kell lenned, és nagyon fáradtnak. Utána igyál hideget pl lehűtött kólát, vizet. Utána ha kellemesen elfáradsz, menj haza, feküdj le, és ne fürödj le meleg vízzel meg ehhez hasonló, CSAK SIMÁN PIHEND KI MAGAD, HA KELL MENJ HŰSSÖLNI, DE NE MELEGÍTSD FEL MAGAD. FÁZZÁL MEG! Ha "szerencsés" vagy egész éjjel izzadni fogsz, égni fog a bőröd stb (ezek már a tünetek) és olyan tüdőgyulladásod lesz másnap reggelre, hogy egész héten ki kell feküdnöd a lázat! " CSAK ELMODTAM A TAPASZTALATAIMAT EZÉRT, MOSOM KEZEIMET, NEM BUZDÍTALAK :D! Ja és mérd meg a lázad ha már rossznak érzed a közérzeted! " Írj ha bevált! :P

JA ÉS HA EZEK MELLÉ MÉG HUZATOT IS CSINÁLSZ A LAKÁSBAN, AKKOR ÁLLJ BE A HUZATBA, AKKOR MÉG TÖBB ESÉLYED LESZ BETEGNEK LENNI, HA MEG MÁR BETEG VAGY ÉS TOVÁBBRA IS AZ AKARSZ LENNI, AKKOR NÉHA ISMÉTELD MEG AZ EGÉSZ FOLYAMATOT! Csak meg ne lássa senki, mert kész lebukás, és legközelebb ha tényleg beteg leszel egy fertőzés miatt, akkor senki nem hisz neked!!! :D de azért ne vidd túlzásba a tüdőgyulladás az nem játék :(

2014. jan. 19. 12:40
 29/33 anonim válasza:
56%
szerintem ne legyél beteg de te tudod a sós víz tényleg hatásos barátnőm ki próbálta és neki 38 fokos láza volt :D
2014. febr. 12. 21:57
 30/33 anonim válasza:
13%
Szerintem ted a (higanyos hőmérot)a szádba az felmegy 39re
2015. febr. 21. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!