Ne hülyéskedj már,nekem attól 40 fokos lázam volt,és még ment feljebb,csak bevittek a kórházba.Utána már csak feleket ettem.
2011. szept. 29. 14:52
12/33 anonim válasza:
Én a helyedben inkább hasmenésre vagy torokfájásra panaszkodnák, ne akkarj lázas lenni meg amúgy is csak baktérium vagy vírus miatt lesz az ember lázas. Kréta az baromság. De ha annyira lázas akarsz lenni nyald meg a wc peremét és két órán belül az leszel. nem vicc
2011. szept. 29. 14:54
13/33 anonim válasza:
14:54 nem vagyok már mai lány,és elhiheted,hogy a krétaportól akkor voltam lázas,amikor csak akartam.
2011. szept. 29. 14:57
14/33 A kérdező kommentje:
Hát mondom..semmi sem hatott..fél órája próbáltam hogy hajszaritoval a homlokom meg a hónaljam melegiteni.. kb 2percig melegitettem és felment olyan 38ra..de nemhiszem hogy sokáig tartana..sőt reggelre tuti hogy már nem lenne annyi..Nem zughatok egész nap a hajszaritoval..kicsit sem feltünő:D
2011. szept. 29. 14:58
15/33 anonim válasza:
Ne szórakozz az egészségeddel, mert a végén komolyabb bajod lesz!
Tudom unalmas, de gondolj már bele, a végén megmérgezed magad, vagy úgy megfázol, hogy még szövődményei is lesznek!
2011. szept. 29. 15:00
16/33 anonim válasza:
Este már elég hideg van, nem fűtötök? Mert akkor rátehetnéd a radiátorra a hónaljad. A wc-t meg ne nyald, olyan fertőzést elkaphatsz, h jó darabig nem jössz ki belőle. Milyen doga lesz amúgy?
2011. szept. 29. 15:01
17/33 anonim válasza:
Állítólag jó még az izomlazító krém hónaljra,az is "lázat" produkál,de én ezt nem próbáltam,csak hallottam másoktól.
(krétás lány)
2011. szept. 29. 15:05
18/33 A kérdező kommentje:
Nem nyalom a WC-t:D
Hát..eddig semmi..Sós vizet próbáljam?vagy esetleg mást?
Alapból megvagyok fázva,köhögök de anyumék nemengednek orvoshoz..elég sz.rul vagyok..ha lenne lázam nem kellene megint végigkinlódni egy napot,mivel csak akkor mehetek orvoshoz ha lázam van
2011. szept. 29. 15:06
19/33 anonim válasza:
Igen, az izomlazító krém tényleg jó, főleg ha utána ráküldesz még egy kis hajszárítót.
2011. szept. 29. 15:07
20/33 anonim válasza:
szüleid nem engednek orvoshoz, csak ha lázas vagy? Te úristen..... Arra nem gondolnak h egy sima megfázás ráhúzódhat a szívre, az komoly problémákat okoz, láz nélkül is. Hol a fenébe élnek a te szüleid??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!