Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy legyek lázas? (rövidkérdé...

Hogy legyek lázas? (rövidkérdéés -. -)

Figyelt kérdés

Csak akkor maradhatok itthon holnap, ha lázas vagyok.. Ha nincs lázam, mennem kell suliba.

Anya meg nem érti meg, hogy hiába megyek suliba, ha végig csak fújom az orrom, köhögök az órán folyamatosan, és mindenki mérgesen néz rám.. :S Ráadásul folyton azon feszengek, hogy ne a legnagyobb csöndbe kelljen fújni :S

15/L

2010. szept. 19. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha higanyos a lázmérő, akkor rázd visszafele a megfelelő hőig, ha elektromos, akkor próbáld lámpa mellett melengetni, de ne tegyél magaddal semmit, nehogy kárt tegyél magadban!
2010. szept. 19. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Jelen pillanatba ennél rosszabbul csak akkor lennék, ha lázas is lennék :/

Bár már kezdek fázni, szóval lehet, hogy hazudnom se kell..

2010. szept. 19. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:

mint ha magamat olvastam volna... nállam is ez volt a helyzet.. de nekem el kellett mennem a suliba.. :(

mert nekem azt mondta anyum h ha nem köhögök akkor meg menjek -.- de viszont lázam se volt. .de annyit tüszköltem és folyt az orrom.. és ráadásul a fülem is be volt dugulva, úgyhogy süket is voltam.. :(

2010. szept. 19. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom milyen rossz :S

Csak anyám nem tudja.. Folyamatosan folyik az orrom, kenegetni is kell, mert teljesen száraz és vérzik is :S

2010. szept. 19. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
dörzsöld a pulcsidhoz, ha higanyos->melegszik. vagy lámpa. vagy szedd össze magad és menj suliba. még csak most kezdődött!!!
2010. szept. 19. 23:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Mennék ha nem lenne semmi bajom, és nem fulladnék meg, mire felérek a lépcsőn.. :/
2010. szept. 20. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!