Valami baj van a gyomrommal es nem tudom mit tegyek?
szia!
Lehet,hogy túl fűszeres ételeket eszel,nem?próbáld ki,hogy pár napig fűszerben szegényebb kajákat egyél, igyál sok vizet. Ha nehéz az emésztésed,akkor próbáld ki a sós langyos vizet,az beindítja és kipucolja a beleket...:)
Ha meg esetleg gyomorfekélyed van,akkor mindenképpen menjél el dokihoz,valóban,biztos lenne gyomortükrözés de még mindig jobb,mintha gyomorrákot kapnál,nem? Mert a gyomorfekélyből lesz a gyomorrák. És nem is biztos,hogy gyomorfekélyed van,ha elmész a dokihoz,kiderül.
Jobbulást!
megértem,hogy félsz ettől a vizsgálattól (kórházban dolgoztam),de ha erre van szükség,akkor el kell menni. Az egyik rokonomnak gyomorfekélye volt,a gyomortükrözés-es vizsgálattal derült ki,kezelték,elmúlt neki. Aztán pár évre rá megint fájt a hasa,de nem ment el tükrözésre,mert nem szerette a vizsgálatot. Januárban unszolgatásra elment a dokihoz és kiderült,hogy gyomorrákja van,augusztus végén meghalt. Ha akkor elmegy időben a vizsgálatra,bármilyen kellemetlen is,nem lett volna belőle ekkora baj...
Ezt most csak azért irtam le neked,hogy tessék elmenni a dokihoz,bármilyen vizsgálatra is küldjön el!!!!! Csak jót akarok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!