Hogyan legyek beteg? Tuti módszer kéne.
Figyelt kérdés
Légyszi ne írjatok olyanokat, hogy már amúgy is beteg vagyok.. Egyszer még próbáltam, hogy órákig kint
álltam télvíz idején mosott hajjal, vizesen az ablak előtt pucéran, de olyan erős az immunrendszerem, hogy a 8 év alatt kb. 2x voltam beteg.. Anya mindig elküld. Valami BIZTOS tipp? :/
2011. szept. 9. 20:52
11/13 anonim válasza:
Ne legyél beteg, inkább kamuzz. Az ablak előtt ácsorgás meztelenül vizes hajjal nemcsakhogy rendkívül időigényes is, de még egy tüdőgyulladást is összeszedhetsz. Szerintem meg még egy megfázás se éri meg, nem hogy egy tüdőgyulladás... Ha betegnek tetteted magad akkor viszont igazából nem lesz semmi bajod, suliba nem mész de máshová akárhová mehetsz, nem kell otthon unatkoznod hisz nem is leszel rosszul=) Ha a dokinak azt mondod hogy magas lázad volt, szédültél, émelyegtél, fejed is fájt, vagy hasmeséned volt és hánytál biztosan kiír pár napra.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nyomd a fejed a radiátorhoz vagy valahogy melegítsd fel a homlokod aztán a lázmérőt dobd meleg vízbe vagy dörzsöld össze.amúgy én is lógos vagyok. Erős immunrendszerrel, a legjobban ez vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!