Miért vagyok folyton berekedve? 13l
folyton be vagyok rekedve és a hangom is egyre mélyebb lesz.
és az egy dolog hogy mutálok,de szerintem ez már nem normális hogy 2 évig mutálok :S
mert már 11 éves korom óta ez van ...
és már olyan a hangom mint egy fiúnak :S
meg éneken is amikor elkezdek énekelni,annyira ciki,hogy mindig így összecsuklik a hangom és nem birom se a magas,se a mély hangokat kiénekelni
és mindig olyan érzés amikor így köhögök meg ilyenek,mintha ilyen nyálka vagy mi lenne a torkomon
olyan érzés mint amikor meg vagyunk fázva és az a nyálkás szar ott van a torkunkon ...
mikor fog ez elmúlni?
már nagyon idegesít ...
ráadásul ahogy írtam,már most is tökre olyan hangom van még beszéd közbe is mint egy pasinak!! :S esküszöm,ha ennél mélyebb lesz már olyan lesz a hangom mint egy nagydarab kigyúrt feketének o.O
van valami cucc,amivel fel tudnám valahogy "szedni" ezt az izét a torkomról?
előre is köszi ..
köszi utolsó :D
szerintem is szép,de nekem már nem nőiesen mély a hangom hanem olyan kamasz-fiúsan mély ... :S
Először is a lányok nem szoktak mutálni, az csak a fiúk kiváltsága.
Másodszor pedig, ha ilyen súlyos a baj a helyedben már rég elmentem volna az orvoshoz. Ő biztosan megtudja mondani, hogy mi bajod van és felírja neked a megfelelő szert ami elmulasztja.
utolsó: tudom,láttam :D
utolsóelőtti: de ezt most nem értem o.O
mások meg azt mondják hogy a lányok is mutálnak ..
akkormost nem tudom hogy kinek higgyek :|
meg az orvos szerintem körbe is röhögne ha bemennék hozzá hogy -JAJJ ISTENEM BE VAGYOK REKEDVEEEEEE!!:SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!