Miért szeretnek a lányok mezítláb lenni? Úgy értem hogy szandál ilyen balerina cipő mind mezítláb benne. Miért jó ez? Én pl nem szeretem.15/ L
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 14:31
11/13 anonim válasza:
Imádom a nyarat, egyrészt azért mert én is lehetek papucsban kint az utcán mezítláb, másrészt mert rengeteg szép lábú csajt látok, és engem a női lábak felizgatnak, nem kicsit, nagyon
12/13 anonim válasza:
#11 engem a női lábszag is felizgat a mezítlábas harisnyás talpak mellett, ha nagyon jó csajról beszélünk!! ☺️☺️
13/13 anonim válasza:
A női cipők nagy részét mezítláb illik viselni, mert sokat mutatnak a lábból és így esztétikusak. Kiegészítik, díszítik a lábat és olykor formálják is. Csak mostanában divat a sok férfias viselet női lábon, amihez már passzol a bokazokni is, de még az is szebb, nőiesebb nélküle. Az igazán nőies darabok, mint a magassarkúk, szandálok, saruk, félcipők, oxfordok, papucsok és ezek keverékei mind mind mezítláb néznek ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!