Mennyire tiszta munkahelyeden a toalett?
Figyelt kérdés
Nálunk tiszta,de ahogy a hölgyek használják!?! Állandóan ég a villany a fülkékben,mert ugye "nem én fizetem a villanyszámlát", a kéztörlőket az edény helyett a földre dobálják, szóval remélem otthon nem ilyen trehányak.2009. ápr. 20. 16:17
1/1 anonim válasza:
Én még sulis vagyok,de már felnőttképzés meg van pár gimis..nos..a toalett inkább egy putrihoz hasonlít.
A múltkor mennék pisilni, erre mi fogad:egy véres betét, nejlonpapírostól a wc kagylóban "ül"..nem tudom,hogy lehet valaki ennyire igénytelen,ugyanis minden fülkében van kuka, a wc-től 30 cm-re..a le nem húzott vizelet és egyéb "sűrűbb" salakanyagok már lassan megszokottak. Nem is tudom,otthon mit láthatnak az ilyen "nők!?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!