Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánikroham a marihuanátol?

Pánikroham a marihuanátol?

Figyelt kérdés
na szal amikor 1x fuveztem totál bepánikoltam de atomra elszált az agyam vertem magam a foldhoz bepánikoltam aszthittem ugymaradok na de miutan áttalutam 3 napot dumaltam haweral és asztmonta azért volt roszz mert megijedtem elkellet volna lazulnom valami jo kis raggae-t hallgatnom és szálni szoval lehet h másodszor is nekifutok ..elofordulhat még1x h rohamot kapok?
2011. szept. 1. 20:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nem azt mondom hogy nem lehet...olvass vissza...de ahhoz kell valami más pszihés probléma ami már amugy is megvan..

milyen gerinc?

tv..orvos....nem értem a kérdést....az előző kommom...az válasz volt egy másik kommra....

nem értem amit írsz..xD

2011. szept. 21. 19:23
 22/28 anonim ***** válasza:
nem igaz sajnos, hogy kell. az megint mas, hogy valtozo az idegrendszerunk egyenenkent. a kerdezo a marihuanatol kapott panikrohamot, nekem nem egyertelmu hogy az eletben is hasonlo problemakkal kuzdene. ezt tole kene megkerdezned. a szemelyes velemenyem, hogy én sem vagyok patologiai eset ha nem vagyok beallva, de a viszonylag rendszeres szivas egy filozofiai zombiva valtoztatott, es eleg szokatlan problemak allandosultak. Az orvosok pedig nem kitalaljak a problemakat, nem riogatnak teveszmekkel, hanem kozvetitik masok fele a tobb tucat kabitoszerhasznalo problemait. Nekik mar csak hiszel, nem? Vagy az is fake? Tv-re en sem hagyatkoznek, sajnalom aki onnan ertesul, de ertheto. Hat ennyi. Es azt a linket mindenkinek ajanlom. General Cube: Nem lettem fu ellenes agitator, de vannak veszelyei egyentol fuggoen. (es most bocs de befejeztem, midnenkinek pisz)
2011. szept. 23. 23:45
 23/28 anonim ***** válasza:

Lehet pánikrohamot kapni. Borzalmas volt. Harmadszorra szivtam, ezúttal egyedül voltam. Gondoltam hogy nem kéne most, majd max pár nap múlva de gondoltam üsse kavics... Sokat szivtam, ráadásul gyorsan, egész jó cuccból, pici gyomorgörccsel az elején. Aztán ez kinőtte magát: féléltem a haláltól, féltem hogy begolyózok, zuhantam, megfulladtam, megbántam amit tettem stb stb. Sikerült kissé nyugiba helyezni magamat aztán aludni.

Azóta már beprobáltam ugyanazt a cuccot, társaságban és láss csodát varázslatos volt. Viszont ma napig ha a fűre gondolok ösztönszerüen elfog egy szorongásos érzés (hiába volt azóta jó élményem is). Nem durva de kellemetlen. Picit parás is lettem de lehet csak időbe tart feldolgozni. Igyekszem nem félni és szembenézni ÖNMAGAMMAL. Mert ez itt a lényeg. Lényegében semmi olyan nem történt ami nem én lettem volna. De bevallom nehéz :D Igyekszem tanulni az esetből és rájönni hogy nem ismerem magam annyira mint ahogy azt korábban hittem... A szarból is lehet tanulni, de minnél szebb annál jobb az élmény :)) Viszont most jóideig csak társaságban vagy csak egy haverral lesz high, amig okosabb nem leszek :)

Meglássuk, a lényeg az hogy nem csak unikornisszarból van a kerités hanem bizony mindenkiben vannak démonok is de meg kell próbálni felismerni hogy minden a te részed. És hogy akarod magad megismerni hogyha nem mersz találkozni magaddal?

Ez az én élményem, de mivel minden ember tudata más ezért nem lehet 100%ig biztosat állitani.

Viszont ha szarban vagy akkor emlékezz rá hogy csak FEL A FEJJEL!! Ha meg épp jó akkor MÉÉÉÉG FELJEBB!! :D:D

2012. febr. 22. 21:20
 24/28 Ga-Te válasza:
Hasonlóan jártam én is. Sokáig nem próbáltam ki egyszer viszont 1-2 éve haverom hozott, kipróbáltam és nagyon jó volt. Hatalmasakat flash-eltünk meg kitágult a tudatunk is. Utána elég sűrűn szívtunk (lehet ezt nem kellet volna) és egyszer csak egy ilyen esti bringázás alkalmával nagyon rosszul lettem de a többiek is. Úgy vert a szívem mint az állat és halálfélelmem volt nagyon paráztam. Utána mikor lejjebb ment a pulzusom kb 1000-re. :) akkor hirtelen olyan kangörcs jött rám hogy havert rendesen kiküldtem a szobából hogy kitudjam verni a bohócot. ÉS valóban vert a szívem mert napokig fájt a mellkasom. Ez az eset után több hétre rá szívtunk megint és a jót egy kisebb pánik előzte meg. Ezután már nem is volt kedvem hozzá nem is toltam de ekkor jött csak az érdekes rész. Ezután ugyanis majdnem egy nyaram ment rá hogy ne pénikoljak és tudjak aludni, nem kaptam levegőt, gyenge voltam nagyon. Aztán rájöttem hogy ez így nem oké erőt vettem magamon és megtaláltam az ellen, gyógy gondolatokat. Sikerült olyan egyenleteket gerjeszteni az agyamban amikkel ezeket kiütöm, ezeket a negatív rossz gondolatokat. Mára hál isten a régi vagyok. Csak gondoltam megosztom nálam mit okozott a cucc. Azóta eszembe jutott hogy megint kéne tolni de bennem van egy félsz hogy mi lesz ha megint rossz élmény lesz ? ja annyit még nekem egy tippem van hogy akkor mikor szívtuk azt a szívrohamos adagot az nem-e volt valamivel átitatva? Nem tudom erre volt már példa valamikor?
2014. okt. 6. 19:10
 25/28 alazarkilazar válasza:
Én 6évig szívtam napi szinten. Tavaly kialakult egy pánikbetegség amire antidepresszánst szedtem de folytattam a fűvezést, aztán abbahagytam a gyógyszert és szívtam tovább. 3hete egy jó cigi után ismét rámtört egy pánikroham de sajnos elég rossz kedvem lett utána,tegát úgy maradtam. Megint elkezdtem a gyógyszert szedni,de most abbahagytam a szívást mert rájöttem hogy beszívva sokkal hosszabb egy pánikroham. 20 perc helyett 2-3óra. Ha hajlamos vagy a pánikra inkább kerüld a ganjat.
2017. febr. 7. 09:02
 26/28 anonim válasza:

Én 1,5 éve szívok és ezalatt egyszer volt pánikrohamom, még nagyon kezdőként. Túlszívtam magam, és folyamatosan ismételgetnem kellett magamnak, hogy hol vagyok, mennyi az idő, mit csinálok, mert úgy éreztem, hogyha nem teszem, elveszítem a kontrollt és megszűnik körülöttem a világ. Nagyon durva volt... O.O

Tegnap pedig majdnem sikerült másodjára bepánikolnom, miután egy este már a negyedik cigit szívtam el... :-)

2017. nov. 30. 22:16
 27/28 Benten válasza:

Gondolom még most is lesz, aki rátalál az itt írottakra( és tutira nem hobbiból keres rá a témára).

26 éve szívok megszakításokkal és szintetikus cuccokat is használtam néhány évig( akkor még nem patkánymérget árultak). A lényeg, h a fű is okoz halált! Egy ismerősömnek szívbillentyű károsodása lett tőle és hiába operálták ... sajnos néhány éve elvesztettük!

Nevetséges Bob Marley-hez hasonlítani az európai fogyasztókat. Elképzelni sem tudjátok ti 10-en, 20-on évesek, h amit ma vesztek az utcán vagy bárhol, az köszönő viszonyban sincs a jamaicai cuccokkal!

Nekem épp most is pánikrohamom van, lassan 2 órája ( én innen tudom, h vmi szemetet kaptam,pedig Németországban élek és jobb vmivel, mint Magyarba)és amit ti nem mértek, h ilyenkor nem csak a pulzus emelkedik, hanem a vérnyomás is-tehát lehet halálos a fű, ezt nem lehet kontrollálni.( az agy kontroll elsajátítása minimum több év) Annyi szemetet árulnak és áztatnak át minden vegyszerrel, h ha a szíved kibírja a rohamokkal együtt, akkor a májad stb megy tönkre és nem tartom valószínűnek, h az a korosztály megéri a 40-et ezzel az életmóddal. Egyébként pszichológiát is tanultam vmint visszaesőknek tartottam terápiát.Tehát nem csak a saját tapasztalatom van. Igenis sok gyereket láttam rohamoktól szenvedni vagy azt sem tudták merre állnak arccal.A lényeg, ha újra kezdeném ,Isten nem tudna rávenni , h egy cucc által generált világban éljek akár 1 percet is!Az orvosi téma, az teljesen más!!!Nem összetéveszteni az utcai mocsokkal.Ahhoz nagyon nagy vkinek kell lenned, h ne vágjanak át. Egyébként Bob Marley rákos volt és ezért nem érdekelte, h mennyit szív 😏 Egyre több énekesnő , sztár hal meg a cucctól. Honnan tudhatja azt bárki, h épp az 5féle közül melyik okozta a halálát? Néha nem ártana gondolkodni és a haverokkal inkább edzőterembe vagy focizni, csajozni járjatok. A tanulás sem utolsó ötlet ... Igazából sok értelme nem lesz, h ezt leírtam, de most már elküldöm... Lol

Még annyit, ha legalizálnák, akkor az erre kijelölt helyeken előre kimért csomagokban egész tiszta cuccot lehetne vásárolni olcsóbban. Arra azt mondanám, h cool ez így csak shit

2018. okt. 19. 22:04
 28/28 anonim válasza:
Ketszer probaltam a fuvet elszor semmi extra nevetgeltunk ellazoltunk kaja flash meg ilyenek...de masodszor tul szivtam magam eltelt 10perc addig kb semmit nem ereztem aztan setaltunk a varosban es ereztem hogy kezd beutni bementhnk egy kocsmaba (nem kellett volna) annyira beutott hogy dolongeltem feketcsikok mindenhol kepkieses es izzadtam de nagykn durvan aztan kivittek a levegore valahogy erre egyaltalan nem emlekszem ott majdnem elestem de elkaptak es ahogy leultem felebredtem egy pillanat alatt “kijozanodtam” persze volt meg bennem az erzesbol de mar nem csak fekete volt minden hanem rendesen lattam es beszeltem mondtam haveromnak hogy beszelgessunk ne hagyj gondolkodni mert tudtam hogy abbol megint panik lesz ott ultem egy felorat megittam ket liter vizet beszelgettunk folyamat aztan hatamentunk es elaludtam masnapra semmibajom nem volt...eletreszolo elmeny soha tobbet nem csinalok ilyet meg jo hogy a masodik esetnel tortent es nem a nemtudom hanyadiknal amikor mar ravagyok allva ugymond. ez kellett tanultam belole eszmeletlen rossz erzes volt halal felelmem volt...
2019. szept. 15. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!