Utána tud nézni egy idegen az én betegségemnek, pl. Interneten, ha van hozzá protekciója?
Figyelt kérdés
Főleg egészségügyben dolgozók segítségét kérem.Előre is köszönöm!2009. ápr. 18. 20:42
1/4 anonim válasza:
Nem, elvileg nem lehetséges, a medworks program amit sok helyen használnak rögzíti ki mikor meddig nézte, meg mit művelt a beteg adataival. Nem hiszem hogy sok eü. dolgozó merné meg mutatni akárkinek. Esetleg hackerek, feltörhetik, de amúgy csak kórházi dolgozóknak van hozzáférésük a betegek adataihoz.
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom le van korlátozva szakterületekre amit az orvosok néznek.
De van olyan is, hogy a taj számod alapján meg tudod nézni, szerintem ügyfélkapun keresztül. Ha ezt a belépési jelszavad valaki feltöri, akkor ott állítólag minden fenn van.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
2009. ápr. 21. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!