Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már nem nagyon bírom elviselni...

Már nem nagyon bírom elviselni ezt a hőséget. Ma már többször is ájulás közelében voltam, és rosszul éreztem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok , és egészséges. De ez a hőség nagyon meg visel. Be van sötétítve az egész házba, az ablakok becsukva, csak kora reggel, és éjszaka vannak nyitva hogy kicsit frissebb levegő jöjjön be. De nappal már megint meleg lesz benn 30 fok van a szobába, kinn pedig 38 fok. Nem megyek olyankor, csak ha nagyon muszáj. Naponta 3 liter vizet is megiszom. De van amikor még többet is.

Szédülök, a fejem elkezd fájni, meg nehezen veszem a levegőt amikor rám jönnek a hőhullámok, és izzadok ,a vizek vernek akkor is ha csak egyhelyben ülök.

2011. aug. 24. 23:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tegnap 23:28 vagyok

Igen,Anglia..Már piszkosul unom az időjárását.Sosincs meleg.Csak szél,eső,és max 25 fok (de ez is ritkán van)

2011. aug. 25. 00:41
 12/14 anonim válasza:
de jó neked... én ma is füvet nyírtam -.-
2011. aug. 25. 01:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez a vizez törülközős dolog nagyon jó ötlet volt, teljesen lehűt :) . Föleg az amikor vizes pólót veszek fel :)
2011. aug. 25. 13:50
 14/14 anonim válasza:
:))
2011. aug. 25. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!