Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csuklótörés után gyógytornával...

Csuklótörés után gyógytornával kb mennyi idő múlva járódik be rendesen a csuklóm?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem is volt törve, kb 7 éve, két hét próba gipsz aztán kaptam hat hetes rendeset, miután leszedték én lusta voltam a gyógytornára, de hál Isten kb két hét alatt helyre jött, eleinte nem emeltem vele nehezet, meg azért figyeltem rá,(mondjuk annyi, h az időjárás változást megérzi egy két nappal előre) :), aztán most kb két hónapja, ugyanaz a csuklóm elrepedt,na ez már keményebb volt, bár most csak két hét gipsz sínt kaptam, de ez nehezebben gyógyult nekem, néha még most is iszonyat tud fájni egy rossz mozdulatnál, meg sokkal gyengébb lett....
2011. aug. 22. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!