Mennyi nőknél az átlagmagasság? Ti hány cmek vagytok? Alacsonynak vagy magasnak jobb lenni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:34
21/26 anonim válasza:
A magyra nők átlagmagassága 165 cm (ezt onnan is tudom, hogy rendszeresen szoktam varrni magamnak ruhát).
Én magas vagyok, 178 cm.
22/26 anonim válasza:
Hiába írom neked közel 180 cm magassággal, hogy magasnak jobb lenni szerintem, ha te alacsony vagy és soha nem fogsz megnőni magasra - éppenúgy, hiába írná nekem egy 160 cm-s, hogy alacsonynak jó lenni...ez olyan dolog, amin nem lehet változtatni. Jobb, ha az ember elfogadja magát olyannak, amilyen. Mindkettőnek megvan a maga előnye is meg a hátránya is.
23/26 anonim válasza:
15 évesen azért még ne add fel! Én még 25 évesen is nőttem (igaz, én nagyon későn érő típus vagyok, 15 évesen kezdtem nőni.). Símán nőhetsz még pár centit.
24/26 anonim válasza:
'Mennyi nőknél az átlagmagasság?' Szerintem a 160 és 175 cm közötti magasságú nőket lehet átlagosnak nevezni, de elméletileg 164.
'Ti hány cmek vagytok?' Egyenlőre 160, de még nem álltam meg a növésben.
'Alacsonynak vagy magasnak jobb lenni?' Ezt a kérdést lehetetlen megválaszolni, mert az alacsony nem tudja, milyen magasnak lenni - és fordítva -, így nincs viszonyítási alap.
25/26 anonim válasza:
163 cm magas vagyok. 22 éves, úgyhogy nem fogok már nőni, de nem bánom. :)
26/26 anonim válasza:
En magas vagyok .. nagyon magas..12/177..nehany okbol szeretek magas lenni... egy dologbol nagyon zavar ..hogy aki nekem tetszik fiu őt is egy pár cm es utolerem:// kb olyan 3-4 cm van koztunk..de amugy meg mindent elerek meg egy par dologbol jo:) (lany vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!