Mennyi nőknél az átlagmagasság? Ti hány cmek vagytok? Alacsonynak vagy magasnak jobb lenni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:34
11/26 anonim válasza:
172/L hugom 176 cm. Rejtély, hogy lettünk ekkorák, mivel édesanyánk 160 cm édesapánk pedig 166 cm.
12/26 anonim válasza:
Míg a honfoglalás korában a magyar férfiak átlagos testmagassága 169 cm, a nőké 158 cm volt, addig napjainkban ez az érték a férfiaknál 176 cm, a nőknél pedig 164 cm.
14/26 anonim válasza:
Hát én átlagos vagyok:-) 164 cm 33/N
15/26 anonim válasza:
170cm
13/L
De én még szeretnék 6-7centit nőni, mert a család elég magas. :) (Apukám 198cm)
16/26 anonim válasza:
183 magas vagyok, 23 éves. Egyértelműen magas vagyok :) De nem lennék alacsonyabb egy centivel sem. De magasabb sem :) Nem tudom, milyen alacsonynak lenni, de szerintem jobb magasnak, ha már kérdezted. Viszont annak is megvan a hátránya, ha valaki ilyen magas, úgyhogy ne bánkódj.
17/26 anonim válasza:
176cm 22/L
Szeretnék alacsonyabb lenni kb 165cm. Így nagyon magas vagyok nem tudok felvenni pl. magassarkú cipőket mert akkor olyan vagyok mint 1 óriás.
18/26 anonim válasza:
165 cm vagyok, 23N
Örülök, hogy nem vagyok magasabb.
19/26 anonim válasza:
155 cm vagyok,anyukám 1 cm-rel kisebb.Semmi bajom a magasságommal ekkora vagyok és kész.Úgysem tudok mit csinálni,igaz a súlyfelesleg hamarabb meglátszik rajtam.
20/26 anonim válasza:
Én 173 cm vagyok. Néha nagyritkán úgy vagyok vele, h lennék szívesen magasabb is, de amúgy nekem ez pont megfelel. A pasik amúgy bírják az alacsonyabb lányokat...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!