A konyhasóban lévő káliummal mérgeznek minket?
Valami azt súgja, hogy nem vagy egészen reménytelen eset, mert ha csak picit is, de gondolkodóba estél.
Viszont, olvasd csak vissza, amit előbb írtam... "miért hangsúlyoztam ki hogy magyar orvost kérdezz, nos azért, mert ma már a legtöbbjük nem magyar identitásu". Természetesen, nem tudhatom hogy a professzorod milyen identitású. De van véleményem és el is mondom neked: A Pénzes úr könyve elferdített, hamis. Ilyet magyar szakember nem ír, vagy ha mégis, akkor a szive nem értünk dobog.
Remélem, érted az üzenetemet.
De még megtoldom valamivel ami talán segíti helyes irányba terelni a gondolataidat:
Nézz utána az ősi magyar családneveknek. Megjegyzem, nem lesz könnyű dolgod ezzel sem, mert az idők során sikerült jól összekuszálni ezt is. De segítek is egy picit, amúgy célirányosan. Nos, a pénz, bár jó ideje már része az életünknek, de semmiképpen nem elsődlegesen kötődik a magyarsághoz. A fizetőeszközről, magyar, sohase nevezte el magát! (S igen, van olyan nép, akikhez a pénz elsődlegesen áll a legközelebb.)
Ha megérted a leírtak mondanivalóját, akkor jó úton haladsz, köszöntelek a való világban.
De ha nem, akkor se keseredj el, talán majd később rájössz magad is. Csak arra vigyázz nagyon, hogy ne legyen késő. - A gondolatom szerit, te fiatal vagy. Ha van már családod, avagy ha majd lesz, nagyon vigyázz rájuk, semmiképpen ne aszerint gondold/óvd az egészségüket, az egészségteket, amit az általad emlitett tankönyv képvisel, mert az egészen biztos hogy nem szolgálja azt!
Üdvözlettel: László
Ez a weboldal, nemigazán jó, mert nem látszik a hozzászólók neve, kiléte... - De ezt csak úgy megjegyeztem.
Elkövettem már három bejegyzést itt (igaz az első kapásból törölve lett) és azt is jeleztem hogy nem irok ide többet, de aztán csak nem birtam megállni és most is ez a helyzet.
"Kérdező, mutasd meg statisztikáidat arról, hogy a zsidók piszkosul túlélik a magyarokat, sőt mindenkit a fejlett világokban! Mennyi az átlagéletkoruk?"
Valószinüleg ez nem nekem szól, de ugye, nem baj ha írok rá pár sort?
Ez egy felettébb buta kérdésfelvetés, rossz és ráadásul provokatív is. (Bár igaz hogy nem derül ki hogy szándékosan provokatív-e, viszont nagy rá az esély, - mint ahogyan az illető hovatartozására is lehet belőle következtetni. Éppenezért, ilyen értelemben nem is válaszolok.)
Nos, mint közismert, a magyarok átlagéletkora Európában a legalacsonyabb, ami annak is következménye hogy Európa legbetegebb népe vagyunk.
Rengeteg hazugságot hintettek el a "jóakaróink" az egészséggel kapcsolatban. Ez a legfőbb oka a magyarok másokénál rosszabb egészségének - az u.n. nyugati típusu táplálkozási modell mellett. (Erről a témáról könyvet lehetne írni.)
Mindez azomban nagyon összetett, nem vezethethető vissza mindössze egyetlen tényezőre.
A Földön az élet-tartamot a gének hordozzák, s ez minden életformára igaz. Ez egy program, olyan program amit a körülmények az egyik irányban befolyásolni, módosítani tudnak: Az optimálisnál rosszabb körülmények az élettartamot rövidítik.
Az élet ellenpárja a halál. A tápanyagoké a mérgező anyagok.
Élet nem létezhet "táp"-anyagok nélkül. (Aminok, enzimek, zsírsavak, szénhidrátok, rostok, víz...) Viszont a tápanyagaink is mérgekké válhatnak a számunkra ha a szükségletnél lényegesen nagyobb mennyiségben jutnak be a szervezetünkbe.
A szerves kálium, tápanyag (addig, amig a szükségletnél nem több), a kálisó viszont mérgező anyag.
A bennünk zajló folyamatok, kivétel nélkül mind, olyanok mint egy-egy apró mérleg. Így tudja a szervezetünk akár extrém hosszu időn keresztül is tolerálni a kölönböző tápanyagok hiányát (illetve valamely tápanyagnak a többletét is, amennyiben az nem extrém mennyiség). Ez a képességünk azonban véges. Bár létezik olyan hogy valakinek a szervezete képes egészen az illető haláláig tolerálni egy vagy több tápanyagnak a hiányát (vagy a többletét), de minden bizonnyal hosszabban élhetett volna, ha a szervezetének nem kellett volna tolerálni.
S igen, létezik a népek átlagéletkorát mutató statisztika. Bár olyat amin a zsidók is szerepelnek nem láttam, azomban a fentiek alapján kikövetkeztethető hogy "a zsidók nem élik túl a magyarokat piszkosul" és a fejlett világ többi népét se, de mivel az életminőségük jobb, az átlagéletkoruk a miénknél hosszabb lehet és ezt részben annak is köszönhetik, hogy kóser sót esznek, ami tiszta NaCl, nem tartalmaz kálisót.
Egy kis kitérő...
Egy a majmok körében végzett vizsgálat szerint a majmok kora nem állapítható meg ránézésre és (kevés kivételtől eltekintve) egészségesek egészen a halálukig. Ez, a valaha létezett és a ma élő természeti népeknél is hasonlóképpen volt illetve van. A régmúlt időkben az ember vitathatatlanul rövidebb ideig élt mint ma. Viszont a természeti népek körében végzett kutatások azt mutatják, hogy a civilizált ember betegségei a számukra ismeretlenek. (Ez így is van mindaddig amig a nyugati kultúra el nem ér hozzájuk.) A mai (nyugati) társadalom büszke az eredményére, arra hogy a mai ember tovább él. De amikor az idősödő ember beteg, gyógyszerekkel él, s ugyanakkor a fiatal, a dolgozó generáció számára teher az idősek eltartása a nyugdíj kitermelése, akkor ez az "eredmény", tényleg érték a számunkra? Nem inkább csak azoknak az, akik hasznot húznak belőle? (Lásd pl. a gyógyszeripar.) S végül egy találós kérdés; vajon, kik birtokolják a gyógyszeripart?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!