Mi baja lehet apunak? Fontos
Figyelt kérdés
Már 2. napja, hogy minden éjszaka szúr a veséje körül... :/// először nem szólt, aztán másnak este igen , és elmúlt nagyon nehezen viselte láttam rajta, csak nem panaszkodott .... mondtam menjünk orvoshoz nem akart ... :/ ma megint (most) nagyon fáj neki, nemsoká megyünk, de addig is nem tudna valaki valamilyen tanácsot adni? :) köszönöm tudom hülyén fogalmaztam, hibákról nem is beszélve, de most sietettem....2011. aug. 19. 16:08
1/9 A kérdező kommentje:
diétára fogtuk : keksz+tea, krumpli+vaj
2011. aug. 19. 16:09
2/9 anonim válasza:
Nem tudom mi baja lehet. Menjen orvoshoz.
3/9 anonim válasza:
A diéta nem fog semmit segíteni a veséjén. Bő folyadék bevitel kell. Mikor nekem vesemedence gyulladásom volt, akkor kb 5 litert ittam meg egy nap, h átmosson.
4/9 anonim válasza:
Lehet veseköve is. Iszonyú fájdalommal tud járni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, de olyan makacs, hogy nem akar orvoshoz menni..... :@ aztán este még rosszabb lesz megint :/ megpróbálom meggyőzni és nagyon köszönöm :)
2011. aug. 19. 16:23
6/9 anonim válasza:
figyelj cipeljétek el ha annyira nem akar
nekem is annak idején muszály volt kivizsgálásra mennem mivel hogy kellettek a firss egészségügyi papírok
és ott szürték ki hogy a vesémmel van valami baj úgy hogy előtte semmi jele nem volt
ez erős jelnek tűnik menjetek el házi orvoshoz az csinál labort /vagy elküldt/ majd elküld valahova ha olyan
7/9 tetris válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de a vese, ha begörcsöl, akkor az olyan fájdalom, hogy az ember a földön fetreng. Hidd el, hogy rohammentővel fogtok az orvoshoz menni, ha ez bekövetkezik. Egyébként meg a vesefájdalomnak sok oka lehet. Talán felfázott, befertőződött, veseköve van, .. stb. De mindegyik rettenetesen tud fájni. Ha még nyitva van a patika, én a helyetekben feltankolnék az ünnepnapokra görcsoldóból, és fájdalomcsillapítóból. Lehet, hogy nagy szükség lesz rájuk. Bár ne legyen igazam!!
8/9 anonim válasza:
Az éjszakai vese körüli, valamint a comb belső felébe kisugárzó fájdalom húgyúti kő jelenlétére utal leggyakrabban (a kisebb kövek általában intenzívebben is fájnak). Emellett lehet persze akut pyelonephritise, kezdődő glomerulonephritise, akármije.
Vagy épp semmije. Emiatt kell minél előbb orvoshoz mennie.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) már voltunk tegnp dokinál kapott gyógyszert jobb lett, aztán hétfőn megyünk megint :)
2011. aug. 21. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!