Kiválthatom-e még a gyógyszeremet, ha a recept két hónappal ezelőtti?
Figyelt kérdés
Van ezzel kapcsolatbaxn valami elévülési idő, vagy ilyesmi? Két hónapja írta fel a doki a következő adag fogamzásgátlót, csak akkor még volt elég, így nem váltottam ki azonnal.2009. ápr. 15. 12:06
1/3 anonim válasza:
3 hónapig válthatod ki.
Én is pont a fogamzásgátlót szoktam úgy felíratni, hogy 3 receptet kérek, havi adagokkal (így, ha esetleg eljön az ideje, hogy abbahagyjam, akkor nem kell tárolnom a maradékot), és mindig csak 1 receptet váltok ki.
2/3 anonim válasza:
A receptek általában 3 hónapig érvényesek (addig lehet őket kiváltani). Vannak viszont olyan gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, amiket csak 1 hónapon belül válthatsz ki.
Itt rákereshetsz a gyógyszer árára, és hogy vényköteles-e:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kedves válaszolók, akkor megyek is :)
Nem esett volna jól, ha le kell tennem még x ezer forintot az asztalra, hogy újra felírja :)
2009. ápr. 15. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!