Mi okozhat nehéz légzést?
Nem gondoltam volna, hogy valaha ide írok ilyen ügyben. De miért ne :)
Lassacskán már közel 2 éve kezdődött az egész, asztmát diagnosztizáltak, bár én mondtam hogy szerintem nem asztma, de hát az orvos szava szent és sérthetetlen.
Teltek múltak a hónapok, és egyre rosszabb lett az állapotom, egyre nehezebben kaptam levegőt. 1 év alatt 10kg jött rám, ami nem is baj, mivel talán kicsit kevés is voltam, viszont lassacskán kezdek a túlsúlyos kategória felé haladni. A baj az hogy nagyon hamar elfáradok, mivel amúgy is nehezen kapok levegőt. Tehát edzések kilőve, amit régen annyira nagyon szerettem :)
Most először mondták, hogy talán félrekezeltek, és első körben elküldtek kardiológiára, mivel zsibogni szoktak a végtagjaim. A vizsgálat később lesz szept közepére kaptam időpontot. Egyébként meg nagyon sűrű a nyálam, pajzsmirigy vizsgálaton is voltam, ott is minden rendben volt. Tehát az orvosok passzolnak, ide még elküldtek, de szerintem a szívem is rendbe lesz
Én meg csak gyengülök és gyengülök és egyszer csak a kórházba fogom találni magam, és azt se fogjak tudni mi bajom lesz...
De nagyon fiatal vagyok még, annyi mindent szeretnék még az élettől, mégse segít senki, pedig ha nem jönnek rá a probléma okára beláthatatlan következményei lesznek...
Anyám szerint túlreagálom a dolgot... Pedig percenként kell mély levegőt vennem olyan rossz az állapotom. Néha mély levegő vétele esetén ilyen furcsa szúrást is érzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!