Miért nem tudok sokáig aludni?
Figyelt kérdés
tegnap is (vagyis ma) kettőig fennt voltam,és csak 10ig aludtam,más meg 1-2ig alszik.:S hogy lehetséges az? én is sokat akarok aludni:/2011. aug. 17. 13:37
1/3 anonim válasza:
Az 8 óra, pont ideális:)
Ha nem vagy fáradt, akkor ez teljesen jó. örülj neki:D
én mindig olyan fáradtak kelek, nem is vagyok jó alvó:S
2/3 anonim válasza:
Ez nem megy 1 ről a 2-re:D Régen én is így voltam, de utána egyre többet maradtam fel sokáig, és a végén egyre többet aludtam. Pl.Régen mindig már 8-kor fent voltam, már az is soknak számított, mert már 10-kor elaludtam előző nap, de most egész nyárom olyan éjfél, 1-2 óráig vagyok fel, és most már 11-12-ig is elalszom. Ezzel azt mondom, hogy a szerveztednek átkell szokni.
3/3 anonim válasza:
Nyugi én én rosszul alszok és így is keveset és ennek hála egész nap fáradt vagyok,kisebb-nagyobb megszakításokkal én is tudok egész nap aludni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!