Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A lányok és a fingás, létezik?!

A lányok és a fingás, létezik?!

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy a lányok szoktak e pukizni.Mert valamelyik este történt,hogy a barátnőmmel lefekszünk (2 éve vagyunk együtt) és egyszer hajnalban arra ébredek,hogy valaki egy orbitálisat fingott de tudtam,hogy nem én vagyok és az a meglepő,hogy a 2 év alatt én a barátnőmet sem hallottam ilyet csinálni,és mellesleg ilyen szagút sem.Értelmes válaszokat kérek,hogy ti szoktatok e fingani lányok.
2011. aug. 16. 21:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki szokott, sőt az állatok is, az emésztés velejárója, sajnos, de hát, így lettünk megalkotva! Persze, más kérdés, hogy mi, emberek hol, mikor szabadulunk meg tőle...

Amúgy, tök aranyos vagy, kérdező, és ezt komolyan, nem gúnyból írom!:-)

2011. aug. 16. 22:23
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszi :).Na akkor lényeg,hogy meggyőződtem :)
2011. aug. 16. 22:26
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Én eleinte nem pukiztam a párom előtt, de amikor eltelt pár hónap, és állandóan az orrom alá sz.rt, mondtam neki, hogy ha neked lehet akkor nekem is :D Onnantól kezdve én is ugyanúgy pukizok előtte, mint ő előttem. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Emberből vagyunk, tehát pukizunk...sőt pisilünk, meg kakilunk is :D
2011. aug. 17. 00:56
 34/36 anonim válasza:
35%
hh
2011. szept. 3. 14:17
 35/36 anonim ***** válasza:
De fogyik vagytok..Amikor náthások vadunk kifujjuk á cicákákivál!!!! Jeméjem tudtam szejgítenyi!!!
2012. jan. 16. 21:56
 36/36 anonim ***** válasza:
Hát még szép hogy a lányok is púznak egyesek nem is akárhogy!!! 😀🥰
2020. okt. 10. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!