Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A lányok és a fingás, létezik?!

A lányok és a fingás, létezik?!

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy a lányok szoktak e pukizni.Mert valamelyik este történt,hogy a barátnőmmel lefekszünk (2 éve vagyunk együtt) és egyszer hajnalban arra ébredek,hogy valaki egy orbitálisat fingott de tudtam,hogy nem én vagyok és az a meglepő,hogy a 2 év alatt én a barátnőmet sem hallottam ilyet csinálni,és mellesleg ilyen szagút sem.Értelmes válaszokat kérek,hogy ti szoktatok e fingani lányok.
2011. aug. 16. 21:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
55%
Komolyan kérdezem: még hány ilyen f.ngós kérdés lesz? Természetesen néha napján ránk jön, de leginkább a mellékesen, amikor nyomnánk a briós, de előbb a szele szabadul :D
2011. aug. 16. 21:54
 22/36 sine.lacrimna ***** válasza:
100%

és Te meg mit hallgatózol éjszaka?

:-)

Szegény csajod.

2011. aug. 16. 21:57
 23/36 anonim ***** válasza:
2011. aug. 16. 22:00
 24/36 A kérdező kommentje:
Inkább szegyén én,gondolhatod,hogy jó arra kelni,hogy olyat finganak melletted mint a hadiflottán el durrant ágyú basszus.Meg az a rothasztó telep szagú gané ami volt.Áhh nem is gondolok bele mert csak rosszul leszek.Még aludni sem szeretek vele mert nem tudom mikor akar megsorozni megint :S
2011. aug. 16. 22:02
 25/36 sine.lacrimna ***** válasza:

nem tudhatod hogy te nem küldted-e meg őt éjszaka.

Ő sem ébredt fel a sajátjára, lehet hogy te se a tiédre.

És ne mond hogy biztos hogy nem ,mert nem tudhatod biztosan.

2011. aug. 16. 22:05
 26/36 anonim válasza:
B@szd meg inkább orulj h van csajod!
2011. aug. 16. 22:06
 27/36 A kérdező kommentje:
Én örülök neki csak ne fingjon telibe!
2011. aug. 16. 22:07
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Ő tudja, hogy álmában megajándékozott egy kis szellővel?

Lehet ő meg annyira szégyelli magát, hogy holnap a pukiztam a barátom előtt álmomban, nagyon gáz - kérdést olvashatjuk.

2011. aug. 16. 22:08
 29/36 A kérdező kommentje:
Nem ő itt nincs fent,de remélem nem is lesz mert nem akarom,hogy ezt megtudja szegény.Elviselem így fingással együtt.De meglepődtem.
2011. aug. 16. 22:09
 30/36 anonim ***** válasza:

Hát ha még sokáig jársz vele, előbb-utóbb lehet pisilés, kakilás, böfögés, hányás közben is fogod látni.

Ha nem is őt, de életben biztos látsz még nőt olyat csinálni, amit ugye "nem szoktak".

2011. aug. 16. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!