Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy aludjak el könnyen és...

Hogy aludjak el könnyen és gyorsan?

Figyelt kérdés
Már napok óta nem tudok el aludni csak jó néhány óra után, de nincs meleg és pont jó az idő... mindennap fáradt vagyok lécci segítsetek!!!
2011. aug. 16. 21:29
1 2
 11/17 laura1001 válasza:
100%
Az ágyban csinálj kb 20-30 törzsemelést, vagy többet, lényeg, hogy jól fáraszd ki magadat. Ez után ha kéne se tudnál felállni. A szobában legyen sötét, mert pl engem a fény kizökkent az álmosságból egy kicsit. Igyál tejet, vagy bármit, ami nyugtat
2014. aug. 25. 22:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A kifárasztás baromi nagy hülyeség. :D Csak gyorsul a szívverésed, nő a vérnyomásod és még nehezebben fogsz tudni elaludni... A meleg mézes tej viszont nálam bevált. :)
2014. aug. 26. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lefekvés előtt igyál egy pohár langyos tejet
2014. okt. 5. 23:00
 14/17 anonim válasza:
90%

Attol füg hogy hany eves vagy,mert a szervezeted könnyen raszokhat az altatora(a legtöbb altató !KÁBÍTÓSZER!,ami ugy müködik mint a drog és a szervezeted rászokik)

Szerintem brobalj ki valami termeszetes megoldast pl.:meleg tej vagy a baranyszamolas,en ugy szoktam hogy nezem a Tv-t és amikor már elfáradtam akkor elalszok gondolkodás nélkül (A Tv automatikusan kikapcsol és megvan oldva)

2015. jún. 18. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Én általában le szoktam ugrani a háztetőröl és nem ébredek fel soha bevált
2016. máj. 23. 20:18
 16/17 anonim válasza:
79%
Masztizz. Tényleg segít.
2017. aug. 26. 17:04
 17/17 anonim válasza:
Én Halász Jutka nyugodtabb, "lírai" zenéire szoktam elaludni. Megnyugtat... Hamarabb elalszom vele mint nélküle😅
2023. ápr. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!