Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy ismerősöm, aki visszau...

Van egy ismerősöm, aki visszautasítja az alkoholt, még most is Húsvétkor, mit tanácsoltok, próbálkozzak még kínálni?

Figyelt kérdés

Régebben elfogadta, de már 1 éve nem, még szüli napkor sem.

Mi lehet az oka?

Nem néz ki betegnek.

Talán szekta atg lett?

2009. ápr. 12. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Az is lehet, hogy autót vett, ami odanőtt a fenekéhez, és azért nem iszik.
2009. ápr. 12. 23:41
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Aki nem iszik az nem normális vagy mi? Ha nem lenne semmi baja, csak úgy nem inna, mert nem akar, akkor csodálkoznál rajta? Mi ezen a nem természetes? :O
2009. ápr. 12. 23:42
 13/16 A kérdező kommentje:

Így van.

Szerintem, ha egy felnőtt ember (40/f) soha semennyit nem iszik, még a sátoros ünnepeken sem, és névnapján, szülinapján sem, akkor az kóros.

2009. ápr. 12. 23:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne kóros??? Lehet hogy 40 éves korára jött meg az esze!

Régebben volt, hogy eljártunk hétvégente erre-arra, kicsit kocsmába az ismerősökkel... de egy jó ideje egy csepp alkoholt sem iszok. Nem vagyok/voltam alkoholista, gyógyszerfüggő, szektatag, autótulajdonos...

Semmi nem változott az életemben, kivéve az, hogy nem iszom alkoholt. Miért olyan nagy szenzáció ez? Egyszerűen nem iszok, mert nem kívánom!

2009. ápr. 13. 00:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló vagyok és egyszerűen nem értem, hogy mért kell ezen a témán ennyit lovagolni?!

Te megkínálod valamivel (jelen esetben alkohollal) és ő visszautasítja, na és? Van aki a kókuszos sütit utasítja vissza, mert egyszerűen nem szereti és akkor azt is addig tukmálod rá, amíg el nem menekül? Mért kell ez???

Ez az ő döntése, tartsd tiszteletben!!! Te szereted, ha rád erőltetnek olyat, amit nagyon nem akarsz?

2009. ápr. 13. 07:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem iszom alkoholt soha (se alkoholos csokit, sütit, bármit). Nem zavar, ha tukmálják, csak felesleges, mert úgysem fogok inni. :)

Különösebben nem tudnám megmondani, hogy miért nem. Persze próbáltam már, még szerettem is egyiket-másikat(pl. sör), de részeg sose voltam.

Kb. 6 éve viszont egyáltalán nem iszok/eszek alkoholos dolgot, se húsvét, se szilveszter, soha. Már nem tudom, hogy jött, most leginkább talán csak azért nem, hogy ne törjem meg ezt a szép hagyományom. :)

2009. ápr. 15. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!