Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvajárók! Mesélnétek történet...

Alvajárók! Mesélnétek történeteket?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok eddig alvajárás közben?
2011. aug. 11. 14:51
1 2
 1/11 slora válasza:
100%
Na ez nem velem történt meg hanem az egyik barátnőm tesójával,aki alvajárás közben belekakilt a kukába.Én egyszer a hűtőből kezdtem el kipakolni
2011. aug. 11. 15:03
 2/11 anonim válasza:
100%
egyszer fél 3kor (hajnalban) felkeltem, mert azt álmodtam, h szól a telefonom ébresztője. lemásztam az emeletes ágyból, átsétáltam a szőnyegen (ami tele volt mindenféle holmival, csodálom, hogy nem estem el a sötétben), odaléptem az íróasztalomhoz, azt álmodtam, hogy kikapcsolom az ébresztőt, és felkapcsoltam a lámpám. felébredtem a fényre, és azt hittem, hogy tényleg megtörtént minden és reggel van, és elkezdtem öltözködni. Anya meg frászt kapott, h mit csinálok én hajnali fél 3kor :D
2011. aug. 11. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én olyan 10 éves korom körül voltam holdkóros, úgy látszik megviselt a kamaszodás :)

Úgy kezdődött, hogy álmomban beszéltem, hülyeségeket, anyu mondta, mivel akkor még anyu mellett aludtam.

Aztán ki szoktam menni a nappaliba, ahol anyuék tv-ztek, és mikor elküldtek aludni, vitatkoztam velük illetve mikor a nővérem elkezdett vihogni az éles hangján, arra mindig magamhoz tértem.

Egyszer anyu mellteróját sétáltattam :)

Máskor, ez a legjobb történet, felmentem a padlástérbe, be akartam feküdni apu ágyába, veszekedtem vele, h engedjen az ágyba végre le akarok feküdni. Ő persze ki akart vezetni, de nagyon erősen tiltakoztam és szidtam. Aztán nehezen kitoloncolt a lépcsőig, én megragadtam a korlátot, onnan már nem bírt velem. Megint a nővérem röhögésére eszméltem fel, nem tudtam, hogy a fenébe kerültem az emeletre és mit atrocitál apu.

Na, aztán hál isten ez elmúlt, nem csináltam azóta ilyeneket :)

2011. aug. 11. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is alvajáró voltam, de szerencsére kinőttem. Én általában elindultam és mentem mindenfelé. Sokszor történt az meg, hogy máshol ébredtem ( földön, konyhában, előszobában). Párszor kijutottam a lakásból, de utána ezt megoldottuk azzal, hogy estére kivettük a kulcsot a zárból.

A számomra legpoénosabb az volt, mikor anya reggel fél6kor a wc-n ülve talált rám. Azóta sem tudom, hogy tudtam ott aludni! :)

Furcsaságokat viszont nem csináltam. :)

2011. aug. 11. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Nekem anyum is meg öcsém is alvajárt gyerek korában.Anya kiette a párizsit a hűtőből és mintha mi sem történt volna,visszafeküdt aludni.

Amikor nyaralni voltunk,én az öcsémmel aludtam egy franciaágyon. Az éjszaka közepén arra ébredtem,hogy öcsém rám veti magát,miközben ezt ordítja:"MEGHALSZ MOBIDIK!!!"

Komoly dulakodás alakult ki,de nem ébredt fel,Rá kellett feküdnöm,hogy ne tegyen kárt magában és bennem.Kb 1 óra kellett mire már nem voltam gonosz Mobidik.Visszafeküdtem aludni,de megint felébredtem,mert kopogást hallottam.Nem kopogás volt.Az öcsém váltig hitt benne,hogy ő át tud menni a csukott ajtón,és nem zavarta,ha nem ment párszor,addig ütötte be a fejét ,amíg megint mozgásképtelenné tettem.

Nem volt egy nyugodt éjszaka!

2011. aug. 12. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 10-12 éves koromban volt olyan, hogy elkezdtem énekelni és táncolni :D meg körbe sétáltam a lakáson, pedig a szobám az emeleten van, csodálom, hogy nem estem le a lépcsőn :P de a legjobb az szerintem az volt, hogy benyitottam anyukámék szobájába és elordítottam magam, hogy "itt a postás!" aztán mentem vissza aludni :D
2011. aug. 16. 23:32
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Beteg voltam és lázas, kimentem az erkélyre és majdnem kiugrottam, de szerencsére anyu utánam jött és visszahúzott. Durva volt feleszmélni.
2013. ápr. 3. 00:21
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Előző vagyok, még több dolog jutott eszembe :D Egyszer vittem magammal a párnámat, ráöntöttem egy pohár vizet és visszafeküdtem aludni. Osztálykiránduláson volt még osztálytársammal egy ijesztő eset. Kártyáztunk (ő aladt már) felült, ránk nézett és azt mondta: végetek van! megöllek titeket! A szívbajt hozta ránk :D Egy másik esetben egy haverom felhívott, hogy az anyukája nem engedi meg. Ezt többször is elmondta, de hogy mit nem enged meg az anyukája az már nem derült ki :D
2013. ápr. 3. 00:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam alva járni,sajnos a mai napig...21éves vagyok.

Rám is talált már anya a wc-n ülve aludni.

Sőt volt olyan is h kollégiumban aludtam.És kis párna helyett nagy nagy plüss békán aludtam.(Ezt a sztorit is a szobatársaim elmeséléséből tudom!)

és egyszercsak felpattantam neki álltam kiabálni h fújj béka meg itt egy nagy béka ... :D

Volt olyan is,ez már itthon történt,hogy összeszedtem a takarómat,párnámat és átmentem anyáék szobájába lepakoltam a földre és ott aludtam.

Egyszer amikora anya sokáig dolgozott a konyhában-valamit papírozott- azt mesélte,hogy mentem,mint aki se hall se lát,tettem be a mikróba egy csészébe vizet felforraltam,kibontottam egy 3 az egyben porkávétasakját,a benne lévő port a kukába öntöttem,a tasakot vissza tettem a szekrénybe a vizet meg a mikróban hagytam .... :D

én is tudnék még ilyen sztorikat mesélni,napokig!

2013. ápr. 3. 07:05
 10/11 anonim válasza:

Velem tegnap este történt ezért is kerestem rá az alvajárásra.

Elindultam megfogtam a takarót és vittem magammal. Világitott abl tv alja és ki-be kapcsolgadtam...

Aztán faterom jön be, hogy mi a szarz csinálok hajnali 1kor mert olyankor ő fen van és azt motyogtam neki, de nem hallota jól elvileg valamo olyasmit mondtam, hogy a gép a tvre és mondta faterok, hogy:

-az a tv , menjek vissza aludni...

Én meg vissza mentem, de nem emlékszem rá. Csak reggel mesélte.

2016. nov. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!