Tenyérizzadás ellen?
Kb 11-12 évesen tapasztaltam ,h elkezdett izzadni a kezem azelőtt soha..A sok stressztől lehet (pl amikor látom ,h nem izzad a tenyerem hirtelen elkezd csakmert rágondoltam!?),de a stresszelést nem tom kikapcsolni!Vki tud vmi hatásos dolgot amitől megszüntethető ,mert nagyon zavar amikor pl kezet kell fognom meg stb.. Pls help (ja még valami hallottam ,h a kamaszkor miatt is lehet ez igaz?)
13/L
Nekem is ilyen és sajnos rossz hírem van, nem hiszem, hogy meg fog szűnni:( Én 20 éves múltam, de még mindig izzad.. én is a gyógyírt keresem rá, mert nekem majd most lesz kellemetlen a sok állásinterjún a kézfogásoknál:S Nyár után megyek bőrgyógyászhoz, hátha tud rá adni valamit, mert én már mindent kipróbáltam. Van az a Solution antisudorica nevű szer, gyógyszertárban kapható pár száz ft. Esetleg azt próbáld ki, van akinek bevált, nekem sajnos az se, ellenben úgy kiszárította a kezem, hogy már fájt:S de neked lehet segítene.. veszíteni nem veszíthetsz, max neked se segít. Ha bőrgyógyász majd ad valami hasznos tanácsot, írok neked ide:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!