Mi lehet ez? (kicsit gusztustalan)
Figyelt kérdés
A mandulámon van egy lyuk. Abban időnként keletkezik egy fehér valami, amit spatulával ki tudok szedni, és egy fehér, kemény állagú, eléggé büdös valami. Mi lehet ez? Kb egy hónapja észleltem első alkalommal.2011. aug. 8. 12:19
1/5 anonim válasza:
Ezt tüszőnek hívják kérdező. Menj el egy gégészhez, és ha lehet meggyógyítja.. Ha nem, akkor műtét.
3/5 anonim válasza:
Én elmennék fül-orr-gégére,mert ez nagyon fertőzésveszélyes,valószínűleg az a fehér valami genny.
4/5 A kérdező kommentje:
Elmentem orvoshoz, aki azt mondta, hogy a mandula egészséges működésével járó, felgyülemlett törmelék,és nem baj, ha ott van. (Egyébként nem is érzem, csak látni lehet.) És köszi a válaszokat!
2011. aug. 10. 11:26
5/5 anonim válasza:
Szerintem menj el egy másik dokihoz is. Én nem vagyok orvos, csak átéltem ezt. Nekem is úgy nyomkodta ki belőle a doki ezt a tüszőt. Ez meggyógyulni nem fog, csak galibát tud okozni, pl szívizomgyulladást is. Én nem nyugodnék meg a helyedben. Mint írtad, hogy büdös is.., ez a gennytől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!