Miért szédülök állandóan és miért vagyok folyton rosszul?
folyton szédülök,de amikor lefekszek pihenni,abbamarad,de pl az előbb is felálltam az ágyról és úgy megszédültem hogy azt hittem,elesek.
és néha csak úgy hányingerem lesz,nem tudom mitől.
és minden pici apróságon felidegesitem magam
meg van olyan is hogy állok tök nyugodtan és elkezd remegni a lábam,mert már nem birom magam tartani mert annyira fáradtnak érzem magam
meg folyton azon kapom magam hogy állandóan a kezemet tördelem
mi ez és mikor fog elmúlni?
13L
Lehet emiatt szédülsz folyton és vagy rosszul:
termeszettorvenyei.blog.hu
hát mondjuk ez is lehet :S
meg így belegondolva,már a csapvízben is mindenféle szenny van,én meg csapvizet iszok :S
Nem "lehet", ez csak a tompultságod miatt van. Mérgeznek téged, a testedet, a tudatodat, aminek végkifejletén roncs leszel rövidesen akibe gyógyszer tömnek hogy dolgozni tudjon, utána elpatkoljon és ne kelljen nyugíjat fizetni.
Ásványvízet igyál feltétlen, olcsó.
Talán igy még jobban megfoghatod a problémát: amikkel szennyeznek téged azok toxinok, igy kábító anyagok.
Tehát kábítószerek befolyásolása alatt vagy, olyan kábító anyagoké amiket a hús és tejipar miatt fogyasztasz és folyamatosan feltünés nélkül alakult ki a narkózisod.
A tüneteid alapján mégis az első felvetésem volt a helyes, túlzott kábítószer fogyasztás, csak nemtudtál róla
Nem feltétlen csak a húsra kell gondolni, bár ha tudnád mi folyik ott biztos kitiltanád.
Gondolj a gyümölcsre a bevásárló központban.
Mitől csillog? Szintetikus anyagoktól ami a szervezetedben méreggé alakul át bekábulsz egy életre. Csak is piacról érdemes vásárolni és ott is megnézni kitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!