Miért szédülök állandóan és miért vagyok folyton rosszul?
folyton szédülök,de amikor lefekszek pihenni,abbamarad,de pl az előbb is felálltam az ágyról és úgy megszédültem hogy azt hittem,elesek.
és néha csak úgy hányingerem lesz,nem tudom mitől.
és minden pici apróságon felidegesitem magam
meg van olyan is hogy állok tök nyugodtan és elkezd remegni a lábam,mert már nem birom magam tartani mert annyira fáradtnak érzem magam
meg folyton azon kapom magam hogy állandóan a kezemet tördelem
mi ez és mikor fog elmúlni?
13L
megértelek
engem is lese szarnak,csak arra vagyok jó hogy legyen kivel veszekedni ..
Apukád valószinüleg jót akart, amikor az arcodba "nyomta" a sárgadinnyét, ez neki jónak számít szerintem és a visszautásításból fakadó fruszrációját viszont már nemtudta kezelni.
A nőknek egyébként testalkatukhoz tartozik a fenéken és combokon vastagabb zsírréteg a férfiaknál, ez a egészséges, ha ez a zsírréteg eltünik a havi elmarad és jönnek a többi testi tünetek.
Nyugodtan vegyél egy kondibérletet, ha tudsz valahol és beszélj a helyi teremedzővel, milyen edzést ajánlana neked.
ma 20:33
Ne sresszelj, nyiss az emberi kapcsolatok felé, ésszel ;)
Az élet sajnos egyébként drága, de a mai világban szerintem aki nagyon akar összetud szedni 4-5 ezret egy olcsóbb konditeremért. Persze 13 évesen nem dobáloznak igy a pénzzel és ez igy is van jól, de ha nagyon szeretnél, el fogod tudni érni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!