Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szédülök állandóan és...

Miért szédülök állandóan és miért vagyok folyton rosszul?

Figyelt kérdés

folyton szédülök,de amikor lefekszek pihenni,abbamarad,de pl az előbb is felálltam az ágyról és úgy megszédültem hogy azt hittem,elesek.

és néha csak úgy hányingerem lesz,nem tudom mitől.

és minden pici apróságon felidegesitem magam

meg van olyan is hogy állok tök nyugodtan és elkezd remegni a lábam,mert már nem birom magam tartani mert annyira fáradtnak érzem magam

meg folyton azon kapom magam hogy állandóan a kezemet tördelem

mi ez és mikor fog elmúlni?

13L

2011. aug. 5. 19:42
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
2. dik vagyok! nekem is családi problémáim vannak, de anyám nem foglalkozik vele!!!! egy hülye paraszt..
2011. aug. 5. 20:09
 12/43 A kérdező kommentje:

megértelek

engem is lese szarnak,csak arra vagyok jó hogy legyen kivel veszekedni ..

2011. aug. 5. 20:17
 13/43 anonim ***** válasza:

Apukád valószinüleg jót akart, amikor az arcodba "nyomta" a sárgadinnyét, ez neki jónak számít szerintem és a visszautásításból fakadó fruszrációját viszont már nemtudta kezelni.

A nőknek egyébként testalkatukhoz tartozik a fenéken és combokon vastagabb zsírréteg a férfiaknál, ez a egészséges, ha ez a zsírréteg eltünik a havi elmarad és jönnek a többi testi tünetek.

Nyugodtan vegyél egy kondibérletet, ha tudsz valahol és beszélj a helyi teremedzővel, milyen edzést ajánlana neked.

2011. aug. 5. 20:23
 14/43 anonim ***** válasza:
Gondolj úgy a szüleidre, mint akik jót akarnak, csak sajnos már a világ zajában azt a hangot nem hallják meg, amire szükség lenne.
2011. aug. 5. 20:25
 15/43 A kérdező kommentje:
nem mehetek kondizni mert k.rva drága és pont ezért nem engedik hogy sportoljak mert akármit mondok,mindenre az a válaszuk hogy "Túl drága"
2011. aug. 5. 20:29
 16/43 anonim ***** válasza:
esetleg dumálhatnán, nem gondolod??? szétunom a fejem egész nyáron!! én is csak 14vagyok. ha gondolod írj: szikora97@citromail.hu :)
2011. aug. 5. 20:30
 17/43 A kérdező kommentje:
köszi hogy felajánlottad de nem szeretek msnezni meg chatelni meg ilyenek ... nem tom valahogy élőbe sokkal jobban szeretek beszélgetni ://
2011. aug. 5. 20:33
 18/43 anonim ***** válasza:

ma 20:33

Ne sresszelj, nyiss az emberi kapcsolatok felé, ésszel ;)

Az élet sajnos egyébként drága, de a mai világban szerintem aki nagyon akar összetud szedni 4-5 ezret egy olcsóbb konditeremért. Persze 13 évesen nem dobáloznak igy a pénzzel és ez igy is van jól, de ha nagyon szeretnél, el fogod tudni érni szerintem.

2011. aug. 5. 20:36
 19/43 A kérdező kommentje:
hogy?hogyha így is alig tudják anyámék fizetni a számlákat,és egy kicsi zsebpénzt sem kapok?
2011. aug. 5. 20:40
 20/43 anonim ***** válasza:
Foglald el magad akkor így, abból főzz, ami van. Olvass egy könyvet, művelődj, készülj a sulira. Ha nagyon akarsz, akkor jövő nyáron már dolgozhatsz, és akkor lesz pénzed is, vagy lehet a szüleidnek rendeződik a viszonya. Csak pozitívan, ez a legfontosabb. Ha jól állsz hozzá, akkor jó dolog történik, ha nem, akkor csak egyre rosszabb lesz.
2011. aug. 5. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!