Miért szédülök állandóan és miért vagyok folyton rosszul?
folyton szédülök,de amikor lefekszek pihenni,abbamarad,de pl az előbb is felálltam az ágyról és úgy megszédültem hogy azt hittem,elesek.
és néha csak úgy hányingerem lesz,nem tudom mitől.
és minden pici apróságon felidegesitem magam
meg van olyan is hogy állok tök nyugodtan és elkezd remegni a lábam,mert már nem birom magam tartani mert annyira fáradtnak érzem magam
meg folyton azon kapom magam hogy állandóan a kezemet tördelem
mi ez és mikor fog elmúlni?
13L
hát ... nem hiszem
úgyis mindenki csúfol az iskolában,a szüleim utálnak,ronda vagyok,a tanárok pont velem kivételeznek,mert pl az ofő a föci meg a biosz dogáimból még a helyesírási hibákat is levonja ... nem hiszem h ezekből kellene vagy hogy egyáltalán tudnék is ezekből valami jót látni
Most míg 13 éves vagy inkább nem adok ötleteket pénzkeresetre, de 1-2 éven belül biztosan összetudod szedni azt az összeget amire szükséged van.
Egyébként futni eljárni mindenképp érdemes, aztán ha nincs más eszköz, marad a fekvőtámasz, felülés, gugolás stb, nem is feltétlen sulyzós edzéssel kell kezdened neked.
Bio meg ilyen dogáknál... hát egy biológiai tudás felmérésnek nem tárgya a helyesírás számontartása, hanem csakis a tudás felmérése, ezért mindenképpen magasabb szinten kikell állni, ha komolyabb gondod lenne belőlle.
Attól függetlenül meg törekedni kell a helyes írásra.
Nagy-kis betük, írásjelek, szép felépítés, sokat számítanak a megitélésedben.
(az inteligensek szemében, feltételezem a hülyék véleménye nem érdekel)
köszi a választ :)
amúgy vagy 2 hete asszem,eljártunk barátnőmmel futni,de ugyanolyan hájjas maradtam szóval inkább feladtam
de máskor is volt hogy régebben pl felüléseztem,és bár a hasam,ha befeszítettem,már érződött hogy kőkemény,de rajta a hájréteg még mindig ott maradt
meg egyébként is,nem vagyok az a türelmes természetű,ezért ha nem fogyok le pl futástól se legalább 1 kilót vagy nem látszik meg egy kicsit se,azt feladom.
nem tehetek róla,de gyűlölök várni.
Azt jegyezd meg a jövődre, a mai társadalom egyik legnagyobb problémája, hogy ezt várja el: Üssön be minél gyorsabban, minél erősebben. Ez a viselkedési minta a jövőben sok gondot fog okozni.
Két hét alatt még a szervezeted csak kezd hozzászokni ahoz, hogy te épp építenéd magad. Egy-két hónap kell és megszokja a szervezeted az edzést.
Másrészt, most azonnal ebben a pillanatban akarsz megfelelő sovány lenni, az mindegy hogy mi lesz a jövőben. A nézőpontot érdemes úgy megfordítani, hogy mi lesz veled a következő 60-80 évben.
20, 30 és 40 évesen ne legyen formás combod, mert 13 évesen nem lett ott akkor azonnal olyan amilyennek elképzelted, hogy akarod.
Jól látod, még most fejlődik ki az izomzatod és fontos lenne nem punnyadni hagyni őket. Utána pedig minél később kezded el, annál visszafordíthatatlanabbul öregszel.
20 évesen még elkezdhetsz edzeni bőven, de ha eddig 20 évig nem tetted, valószinüleg már akkor sem kezdenél neki.
aha,ahoz képest rajtam már 1-2 nap múlva vagy 3 kilóval többet mutat a mérleg
akkor mostmár nem érdekel,a suliig úgyis alig van egy hónap,annyi idő alatt úgyse fogyok le szóval tök m1
futni meg azért se nagyon szerettem mert nem azért csináltam mert jó lett volna hanem minden egyes nap csak arra tudtam gondolni hogy Nah megint olyan lesz mint tegnap és azelőtt is hogy a vádlim fáj mint állat de egy dekát se fogyok,sőt még hízok
én meg valami olyat akarok sportolni amit szeretek is mert akkor nem az lenne folyton a fejembe hogy na basszus mennem kell futni :( hanem az hogy pl Jujj de jó,kosáredzés:D vagy bármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!