Mit csináljak, hogy erős és dús legyen a hajam?
Keves hajam van, de mashol sem vagyok nagyon szoros, valoszinu aputol orokoltem.
Minden nap hajat mosok, mert nagyon zsirosodik es nem szeretem mikor ratapad a fejemre. Eddig baba sampont hasznaltam amiben nem voltak kimondhatatlan nevu vegyszerek.
Aztan kiprobaltam itt a gyikon olvasott tojassamponos megoldast, azt utaltam nagyon mert a feherje darabok beleragadtak a hajamba es lehetetlen volt kiszedni...
Most azt is felre raktam.
Minden reggel zuhi elott meleg vizzel higitott szodabikarbonaval dorzsolom be a fejboromet, zuhany kozben leoblitem, almaecetet spriccelek ra, majd zuhany utan leoblitem vizzel.
Azota nem zsirosodik olyan gyorsan, konnyebb fesulni, es jobb a tartasa, amerre fesulom arra all :)
3-4 hetente pedig kokusz olajos pakolast teszek az egesz haj/fejborre es turcsibe tekerve alszom el. Reggel samponos mosas.
Jo minosegu multivitamin es asvanyi anyag kiegeszito.
A hajvasalot meg felejtsd el!
Köszi a választ! (:
A szódabikarbónás dolgot mindenféleképpen ki próbálom! (:
Én is minden nap hajat mostam aztán vetten Bojtorján sampont.Most már csak 2-3 naponta mosok hajat. Tudom ajánlani. vagy esetleg Bánfi hajszesz. (: [A bánfi hajszeszt még nem próbáltam, de a napokban akarok venni]
Szerencsére a hajvasalásról nagy nehezen sikerült le mondanom. az elmúlt 2 hónapban 2x vasaltam hajat! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!