Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Menjek ezzel orvoshoz, vagy...

Menjek ezzel orvoshoz, vagy majd elmúlik?

Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt belekapott egy ismerősöm kutyája a lábfejembe....nem harapott meg csak kicsit lejött a bőr,kb mintha lehorzsoltam volna...és borzasztóan fáj és kicsit be van duzzadva,ha mozgatom akkor nagyon fáj....elmúlik ez magától,vagy menjek orvoshoz??? (be van oltva a kutya,nincs semmi baja)
2011. aug. 5. 00:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, mert elfertőződhet. Kapsz egy szurit, túléled.
2011. aug. 5. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ártani végülis nem árt, ha megnézeted. :)
2011. aug. 5. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Még a szepszis előtt el kéne menni a sebészetre vele. Mert utána már vágják a lábodat.
2011. aug. 5. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem többször is megharapott a kutyám, mikor kicsi volt. Igaz, csak játszott, de néha elég komoly kis harapásokat tudott okozni. Nem mentem orvoshoz, elmúlt egy par nap után. Egyszer a belső combomat kapta meg, na akkor még sántikáltam is pár napoig, feldagadt, bepirosodott, belilult, aztán elmúlt. De ha izgulsz, akkor elmehetsz orvoshoz, kapsz egy tetnuszt és megnyugszol.
2011. aug. 5. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:
*tetanuszt
2011. aug. 5. 01:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha így fáj, a biztonság kedvéért azért menj el dokihoz.

Egyébként meg fertőtlenítésre Betadin vagy alkohol, hideg borogatás a gyulladásra és ha már nem "nedves" Neogranormon gyorsítja a gyógyulást.

2011. aug. 5. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!