Szombaton véletlenül jó lendületesen beütöttem hátul a fejem a falba:S azóta is fáj a fejem:S menjek orvoshoz? Mi a teendő? Vagy pár nap és elmúlik?
Menj orvoshoz a biztonság kedvéért!!
Feküdj sokat,ha lehet ne olvass,ne tévézz és ne sz.gépezz.Agyrázkódásnál ezek tiltólistán vannak.
Én agyrázkódás után vertem be úgy a fejem, hogy percekig nem láttam.:)
Egyébként azért nem ajánlott a tv, olvasás, sz.gép és az erős fény, mert az erőlteti a szemedet, ezáltal az agyadat is, amit meg ugye jól bevertél.
Ha nem múlik el, mutasd meg magadat egy dokinak, mert ugye egy egyszerű koppanástól is kapott már valaki vérrögöt meg ilyesmit. Ez volt az ijesztgetés.:)
Orvoshoz kell menni!
Botorság a neten tanácsot kérni, közben lehet, hogy orvos kell. Nem szeretek azonnal a legrosszabbra gondolni, de annyi mindent tapasztal az ember, hogy hétköznapi kis felületes történésekből mik kerekednek ki!
Menj orvoshoz. A lelkiismeretes orvos kivizsgál, és ha szükséges, elküld komolyabb vizsgálatra is. Ezért fizeted a TB-t. Ha nincs semmi baj, megkönnybbeülten fújsz egyet, ha van, időben megtalálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!