Nagyon káros,1 nap 6-7 liter vizet, csak úgy meginni? 16 és fél éves vagyok lány,170cm 60kg nem sportolok, fizikai munkát se végzem.2 éve kezdtem el ennyi vizet inni, nem vagyok cukros, semmi bajom,1 nap kb 20-szor megyek pisilni.
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 10:59
21/21 anonim válasza:
Ja, és igenis befolyásolhatja a társasági életet, igen kellemetlen amikor annyira kell pisilned hogy nem tudsz másra (pl. beszélgetésre) koncentrálni és mondjuk csak egy fél óra-óra múlva tudsz elmenni pisilni. Meg folyton szaladgálsz a mosdóba. Meg miattad kell megállni pihenőhelynél utazáskor. Meg ki kell jönnöd a moziból a film felénél. Inkább mondjuk annak zavaró aki beteg nem a környezetének.. Nálam még a kivizsgálós szakaszban vagyunk, elvileg az egész egy hormonkezeléssel orvosolható, utána meg azt kell kideríteni mi váltotta ki (ugyanúgy mint a cukorbetegség, ez is öröklődhet vagy szerzett is lehet..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!