Nagyon káros,1 nap 6-7 liter vizet, csak úgy meginni? 16 és fél éves vagyok lány,170cm 60kg nem sportolok, fizikai munkát se végzem.2 éve kezdtem el ennyi vizet inni, nem vagyok cukros, semmi bajom,1 nap kb 20-szor megyek pisilni.
Őszintén: milyen színű a vizeleted? Szerintem egyáltalán nem sárga, majdnem teljesen vízszerű.
Előbb-utóbb valami hiányozni fog a szervezetedből.
Hosszú távon káros.
Inkább sportolj is valamit!
De amúgy a sok víz jó, de 3 liter fölé melegben is fölösleges menni. Kánikulában nekem is lemegy 3 liter, de amúgy olyan napi 2 az egészséges.
Igen, az a leghelyesebb ha elmész orvoshoz és nem innen várod a válaszokat, mert ahogy olvasom nincs itt sok hasznos info. Sörhas... atyaég! Ezt meg ki találta ki? Meg mit kell leszólni valakit, ha sok vizet iszik? Jól esik neki azt kész, legalább feltette a kérdést, hogy származhat e belőle kár. A másik meg az, hogy miért ne lenne társasági élete annak, aki 20x megy ki naponta WC-re? Abszurd! A te barátaid megszabják, hogy hányszor mehetsz ki naponta WC-re és csak akkor lóghatsz velük, ha határon belül maradsz, vagy mi? Eszem megáll. Minek válaszolnak ilyenek?
Én is arra gondoltam először, hogy valami pótcselekvés lehet, elég elképzelhető, de az a legjobb ha megkérdezel egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!