Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szed valaki Controlocot?

Szed valaki Controlocot?

Figyelt kérdés
Reggel nem tudtam bevenni, csak ebéd előtt, beszedhetem a másikat vacsora előtt, vagy mára maradjon 1 db?
2011. aug. 2. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Bár már nem aktuális, de gondolom máskor még jól jöhe a válaszom.

Nem írtad, hogy melyiket szeded, van belőle 20 és 40 mg-os. Ha a 20 mg-ost felejted el bevenni, akkor azt beveheted később, a 40 mg-osat nem. Egyébként miért vacsora előtt veszed be az estit? Ha biztosan így beszélted meg az orvossal, akkor csináld így, de általában lefekvés előtt szokták az esti adagt szedni (a reggelit meg éhgyomorra, min. fél órával reggeli előtt).

2011. aug. 13. 06:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Úgy tudtam, hogy reggeli előtt és vacsora előtt kell bevenni, a doktornő csak annyit mondott, hogy 2X1, egyébként 40 mg-os. Jövő héten térek át a napi 1 darabra, azt mikor kell bevenni?
2011. aug. 16. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A napi egyet általában reggel szokták szedni éhgyomorra, kivéve egyes eseteket, amikor pl. a beteg ájszakai alvását zavarta a gyomorsav, bár ilyenkor azért rá szokták írni az orvosok a receptre, hogy este 1.
2011. aug. 16. 16:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. aug. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!