Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas emberek! Fáj a hátatok?

Magas emberek! Fáj a hátatok?

Figyelt kérdés
Én 183 centi magas csaj vagyok, most voltam ortopéd orvosnál, mert hetek, hónapok óta fáj a derekam és keresztcsontom :S Kiderült, hogy a magasságom okozza a bajt, mert túl gyorsan nőttem gyerekkoromban, illetve állítólag genetikai. Úsznom kell és gyógytornáznom. Azt mondta, nem gyógyítható, csak javítható, illetve enyhíthető a fájdalom :S :( Kíváncsi lennék, másnak is van-e hasonló problémája?
2011. aug. 1. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem közvetlenül a magasságtól van, hanem attól, amit az orvos mondott. A fájdalmat szakszerű(!) masszázzsal is eredményesen lehet kezelni, kereshetsz magánban részletekért.
2011. aug. 2. 12:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, van gyógytornásznőm, aki helyre szokott tenni, illetve holnap megyek gyógytornára. :) Remélem jobb lesz! :)
2011. aug. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!