Bokatörés kezdetén. Mit tehetek, mit nem?
Egy kis előzmény: 3 napja eltört a jobb bokám, két oldalon, plusz a szalagok is megszakadtak. A doki azt mondja szerencsés vagyok, hogy nem kell műteni, mert nem mozdult el semmi, "csak" eltört. Egyenlőre 4 hét fekvőgipsz, 4 hét járógipszet mondtak, de 1 hét múlva lesz az első kontroll, akkor gondolom többet tudnak majd, hiszen attól függ, hogyan gyógyul a lábam. Pihenést, felpolcolást mondtak, kaptam trombi ellen injekciót is. Nem merek mozogni, szigorúan veszem a pihenés, persze a legszükségesebbeket muszáj, segítségem van.
A kérdésem: hogy mit tehetek mozgás szempontjából?
Mit mozgathatok, mit nem (lábujjak, vádli)?
Volt valaki hasonló helyzetben (4 hét fg, 4 hét jg?) Egy kis tapasztalatcsere jó lenne. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
További tapasztalatokat is szívesen várok, főleg olyanoktól akiket nem műtöttek (engem sem), mert a legtöbb "élménybeszámoló" műtött lábakról szól. Csak összehasonlítás miatt. :)
Második válaszoló vagyok.
Hát, a négy hét fekvőgipszet nem irigylem. Nekem csak egy hét fekvő volt, utána öt hét járó, de nekem nem a bokám törött el, hanem egy lábközépcsontom. Engem sem műtöttek szerencsére.
Én a hasszurit utáltam a legjobban, meg azt, hogy nem tudom megmosni a lábam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!