Ez most bokatörés? :S
Figyelt kérdés
A mai nap lent voltam focizni és felugrottam és rosszul érkeztem. A jobb lábamon a bokám jobb csontja nagyon be van dagadva. Járni tudok vele ( általában rendesen néha sántítva) a fájdalom nem vészes ( amikor csuklóm vagy ujjam volt törve sokkal rosszabb volt), és az eset után néhány percig fájt csak igazán. Szerintetek törés vagy ficam? :S :(2011. jún. 18. 21:20
1/3 anonim válasza:
Ficamra tippelek, de orvossal nézesd meg.
2/3 anonim válasza:
nem hiszem, hogy eltört, viszont ficam vagy részleges szalagszakadás, szalagnyúlás lehet még. Nekem is volt ilyesmi, aznap hazatudtam viszonylag normálisan menni, de másnapra nagyon bedagadt. Végülis nem mentem orvoshoz, 2-3 hét alatt elmúlt rendesen, sőt, azóta mintha masszívabb lenne a bokám. Ettől függetlenül sajnálom, hogy nem mentem el orvoshoz, mert azóta sem tudom, mi volt.
3/3 anonim válasza:
tuti, hogy nem törés, az azért kicsit jobban fájna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!