DonciKenobi kérdése:
Anyajegy leszedés? (alul)
Figyelt kérdés
Van egy nagy anyajegy a hátamon csúnya és le szeretném szedetni.Sajnos az SZTK-ba csak 2 hónapra előre adnak időpontot de engem nagyon zavar.Ha magán bőrgyógyászhoz megyek az megvizsgálja és egyből le is szedi?És kb mennyibe kerülne?2011. júl. 19. 20:48
1/2 anonim válasza:
ha bőrgyógyászhoz mész akkor is időpontot kapsz. legalábbis a bőrklinikán tuti. megnézik és eldöntik hogy műtét vagy fagyasztás v nemtom mi :) ingyenes az egész, nekem műtét volt, reggel bementem és kb 1óra múlva mehettem haza. másnap kötözés és kész. 1hét után pedig kontroll, addigra megvolt a szövettan is, festékes naevus vagymi :)
2/2 anonim válasza:
nekem is a hátamon vt 2 nagyon nagy anyajegy, amit végül leszedtek. én magánorvosnál vtam, de amikor először mentem, nem szedte le azonnal... megvizsgálta minden anyajegyem, h van-e még olyan a hátamon levőkön kívül amit esetleg jobban kéne figyelni, vagy le is kell-e esetleg szedni, de végülis a hátamon lévőket kellett csak leszedni, azokat is azért, h később ne legyen velük baj, mert igen nagyon vtak, de nem vt más baj velük. kaptam egy új időpontot, kb. a következő hétre, visszamentem, és fél óra alatt kiszedték mindkettőt... összesen 25ezret fizettem a kettőért összesen, de sztem ez elég változó ár, attól függ, melyik dokihoz mész, és ő mennyit kér érte.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!