Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el az anyajeg...

Hogyan tüntessem el az anyajegy leszedés után ottmaradt kis dudort? :S

Figyelt kérdés
azt mondják a szolárium jó rá, szerintetek?
2010. okt. 18. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Dudor :O Nekem heg maradt utána. De nem hiszem hogy a szolárium jót tesz neki!! Én 3 évvel ezelőtt szedettem le, akkor pirosabb volt, most már halványabb de eltűnni végleg soha nem fog. Vagyis hallottam egy krémről ami segít, de nem tudom a nevét, meg hogy használ e egyáltalán.
2010. okt. 21. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kellene dudornak lennie, az azt jelenti nem szedte le jól a bőrgyógyász, a nyakamon nekem is ilyen, egy picit még kiáll és érzékeny is ha hozzáérek, de azért szedetem le h ne a nyaklánc vagy más akadjon bele, ez a veszély elmúlt innenstől nem érdekel. De a szoli nem tünteti el az biztos :).
2010. okt. 21. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:
hehh:S 13 hónapja szedettem le, de akkor visszamegyek h megnézze:) köszi szépen:);)
2010. okt. 21. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!