Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok fáradt? :D...

Miért nem vagyok fáradt? :D Pedig egész éjjel fent voltam

Figyelt kérdés
Nem akartam aludni,ezért egész éjjel fent voltam zenét hallgattam telon rádiót fülessel.:D ezt már muszáj volt mert mostanába 13 14 órákat alszom,és mindig csak délbe vagy egykor kelek fel szóval a nap nagyrésze elmegy de ma kihasználom.:)De normális hogy nem vagyok álmos??Letudnék futni egy maratont is akár olyan fit vagyokxD:D
2011. júl. 18. 05:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jó tudni :D
2011. júl. 18. 05:31
 22/28 A kérdező kommentje:
ja.D: Jó is nehogy valami pedomaciba botoljunk bele..:)
2011. júl. 18. 05:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Jahm :d
2011. júl. 18. 05:39
 24/28 anonim ***** válasza:

Jihm és Jahm :P

Am pihend ki magad míg van rá lehetőséged, mindjárt itt a suli :S Mondjuk abban egyet értek h ne 14órákat aludj, mert azzal is elmegy sok-sok idő a napokból, pl járj el kerékpározni, vagy a haverokkal valahova. :)

Egyébként csak azt hiszed h nem vagy fáradt, múltkor volt a tesóm lagzija, hazajöttünk, frissnek, fittnek éreztem magam, mondom nem alszok egy percet sem, utána meguntam a gépezést vagy 1,5óra után, lefeküdtem, és elaludtam 4óra hosszára :D

2011. júl. 18. 05:53
 25/28 A kérdező kommentje:
De én komolyan nem vagyok álmos.:D Még tojásos rántottát is összeütöttem magamnak:D Meg hp-t is nézek majd:D Majd dálután megyünk be a városba veszünk ruhát.:))
2011. júl. 18. 05:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Nálam is többször előfordult már, hogy egész este fent voltam, egy percet sem aludtam, majd felkeltem, elmentem suliba és minden úgy ment, ahogy szokott, de nekem is rengeteg energiám volt. És sem tudom, miért nem vagyok ilyenkor hulla fáradt... ;) 15/L
2011. júl. 18. 06:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Én haverommal szoktam néha végiggépezni az éjszakát, aztán reggel 6-tól 10-ig alvás majd kockulás tovább :D
2014. júl. 28. 15:24
 28/28 anonim válasza:
Az igen,már majdnem 13 év telt el a kérdés kiírásakor...:D
ápr. 23. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!