Csilla Julianna kérdése:
Csíkok a térdhajlatban. Mi lehet?
Figyelt kérdés
13 éves fiam térdhajlatában kb. fél éve csíkok vannak. Halvány rózsaszínűek, nem türemkednek ki, néha kicsit sötétebbek. Néha azt mondja hogy fáj is a lába. Úgy képzeljétek el, olyanok mint a terhességi csíkok.2011. júl. 14. 08:51
1/8 anonim válasza:
Szerintem azok striák, és a hirtelen növés miatt vannak ott. A lábfájás nem hiszem, hogy ehhez köthető.
2/8 A kérdező kommentje:
a növéstől is lehet ilyen???? ez akkor olyan mint a terhességi csíkok igaz.?
Egyébként tényleg sokat nőtt a gyerek kilóra és hosszra is. 68 kg és 165 cm. 2010. november óta + 6 cm és + 8 kg. :) vagy :(
2011. júl. 14. 09:14
3/8 anonim válasza:
hát hogyne lehetne a növéstől, a terhességi csíkok is a növéstől vannak!
4/8 anonim válasza:
Igen, striák és semmi jelentőségük sincs, rengeteg embernek van, mindenféle helyen.
5/8 A kérdező kommentje:
na akkor megnyugodtam, mert már orvoshoz akartam vinni.
köszönöm
2011. júl. 14. 09:52
6/8 anonim válasza:
szerintem se kell, ha amúgy minden ok
cserébe nyomhatnál 1-1 zöld kezet:-)
7/8 A kérdező kommentje:
na most tanultam valamit
nem tudtam mire valók a kezek :)
2011. júl. 14. 09:57
8/8 anonim válasza:
akkor két dolgot is:-)
zöld kezek
striák:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!