Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy nőjek?

Mit csináljak, hogy nőjek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, 162 centi 48 kg...

Kiskoromban nem aludtam délutánként csak mamámnál(hozzá meg nem mindennap mentem)

Ma már próbálok sokat aludni, sok tejet iszom és eszek rendesen de figyelek arra hogy ne hízzak, mivel fogyni is szeretnék! valami hozzájárulás amit még tehetek? vitaminok, ilyesmi...

2011. júl. 4. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tejtől nem nősz. ha fogyni akarsz ne igyál tejet. ha nincs benne a génjeidbe hogy nagyra nőj amit szüleidtől vagy ősedidtől örököltél nem fogsz nagyobbra nőni.átlálában 16 éves korba a fiuk elérik a végleges magasságukat.Cigi,alkohol,drogok lassíthatják a növést és súlyemelés is nagy súlyokkal.Valóban alvás közbe nő az ember ezért érdemes minimum 8 órát aludni.Vitaminokat pedig gyümölcsökből,zöldségekből vidd be. Ha ezekhez nem jutsz hozzá akkor Multivitamin tabletta formájában
2014. aug. 2. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sportolás és megfelelő fehérje mennyiség is segíthet elérni a magasságodat.
2014. aug. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!